(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Tarfi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Etsimme Kymenlaakson alueelle autodivisioonan kenttämyyntiin

MYYNTIEDUSTAJAA

Nykyinen myyntiedustaja siirtyy yrityksen sisällä tuotepäällikön tehtäviin syksyllä ja tämän takia Tarfi tarvitsee Sinua jatkamaan jo laadukkaasti hoidettujen autoliike- ja korjaamoasiakkaiden palvelemista Lappeenrannan, Kouvolan ja Kotkan alueilla.

Tarfi tarjoaa Sinulle monipuolisen työtehtävän alan huipputuotteiden parissa. Saat modernit työkalut, perusteellisen ja monipuolisen perehdytyksen sekä mukavat työkaverit. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen (pohja + provisio) sekä vapaan autoedun.

Toimenkuvasi on monipuolinen; tarjoat asiakkaillemme niin yksittäisiä tuotteita, kuin laajempia asiakaskohtaisia palvelukokonaisuuksia. Varmistat osaltasi, että asiakkaillasi on kaikki tarvittavat työkalut ja tarvikkeet päivittäisen työn sujuvuuden takaamiseksi. Olemassa olevien asiakkuuksien hoidon ja kehityksen lisäksi tehtäviisi kuuluu luonnollisesti aktiivinen uusasiakashankinta sekä uusien mahdollisuuksien jatkuva kartoittaminen ja toiminnan kehittäminen.

Hallitset ja ymmärrät kenttämyyntityön toimintaperiaatteet sekä asiakassuhteiden laadukkaan ja kokonaisvaltaisen päivittäisen hoitamisen asiakasrajapinnassa. Jos sinulla on kokemusta autotuotteista, koemme sen eduksesi.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tuloshakuinen myynnin rautainen ammattilainen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halu löytää parhaat tuotteet ja ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Verkostoidut luontevasti niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 10.07.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.