(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Promotion Point

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

MYYNTIEDUSTAJA

Nyt sinulla, tulevaisuuden tähtimyyjällä, on mahdollisuus päästä tekemään töitä tunnettujen brändien ja kivojen, samanhenkisten työkavereiden kanssa. Teemme töitä tiimeissä näyttävillä ständeillä eri puolilla Tamperetta ja sen lähialueita, joten ajokortti on plussaa muttei pakollinen. Työssäsi pääset tapaamaan asiakkaita kasvotusten ja myymään asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivia tuotteita ja palveluita. Hyvin tehty myyntityö on parasta mahdollista asiakaspalvelua!

AI MIKÄ PROMOTION POINT?

Olemme vahva myynnillinen promootio- ja kohtaamistoimisto. Teemme töitä tunnettujen brändien kanssa: kukapa ei tunnistaisi Helsingin Sanomia, Vantaan Energiaa, Suomen Punaista Ristiä, WWF:ia tai vaikkapa Heleniä? Niinpä.

Meillä työntekijät ovat osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kaikilla on nimi ja persoona. Meillä kun menestyy niin moni taustasta riippumatta: Olit sitten uraasi aloitteleva myyjä, huippu-urheilija, asiakaspalvelun ammattilainen tai opiskelija, Promotion Pointilta voit löytää oman paikkasi!

Tavoitteellinen asenne, rohkeus ja aito kiinnostus myyntityötä kohtaan kuuluvat ihannemyyjämme ominaisuuksiin. Koska haluamme antaa sinulle mahdollisuuden onnistua, koulutamme ja perehdytämme sekä uusia että kokeneempia myyjiämme jatkuvasti. Uuden myyjän ensimmäisissä vuoroissa on aina mukana kokeneempi konkari jolta saat parhaan mahdollisen tuen ja toimivimmat vinkit. Meillä onnistumisista palkitaan - konkreettisesti! 

Ole rohkea; rakastu työpaikkaan ja löydä unelmiesi työ meiltä!

Voit soittaa rekrytiimillemme, puh. 040 621 3866, laittaa Whatsappilla esim. pienen videohakemuksen tai lähettää hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!