(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Loihe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Kotimainen Loihe Oy tunnetaan laadukkaista ja aidoista materiaaleista valmistetuista henkilökunta- ja yrityslahjoista. ” Liikelahja- ja yritystekstiilialan parasta laatua nykyaikaisilla standardeilla tarjoaa Loihe. Meillä kotimaisuus, ekologisuus ja käsityöosaaminen kohtaavat kustannustehokkaat palvelukonseptit”

Etsimme nyt Loihe Oy:lle MYYNTIEDUSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Myyntiedustajana tehtävänäsi on kartoittaa ja kontaktoida potentiaalisia ja nykyisiä asiakkaita, sekä tarjota Loihe Oy:n laadukkaita tuotteita yrityksille omalla vastuualueellasi. Työ on liikkuvaa, joten vastuualueesi voi ulottua myös Pirkanmaata pidemmälle.

Odotamme Sinulta:
– Asiakaslähtöistä ajattelua ja hyviä vuorovaikutustaitoja
– Myynnillistä asennetta ja kykyä luoda pitkäaikaisia asiakassuhteita
– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme:
– Laadukkaat kotimaiset tuotteet, kilpailukykyiset hinnat sekä vahvan taustatuen
– Erinomaiset tulostenmukaiset ansiomahdollisuudet ja vahvan pohjapalkan
– Mukavat työkaverit, selkeän alueen ja asiakaskunnan sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet

Aikaisempi kokemus B2B- myynnistä katsotaan eduksi, mutta tehtävään on kattava perehdytys, joten se ei ole välttämätöntä tehtävässä menestymiseen.

Mikäli olet etsimämme yritysmyynnistä kiinnostunut reipas ja motivoitunut tekijä vailla uusia haasteita, laita heti hakemus oheisen linkin kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952