(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Haemme nyt asiakkaallemme pääkaupunkiseudulle yrittäjäpohjaista myyntiedustajaa. Saat käyttöösi valmiin tuote- ja palvelukonseptin, mutta työskentelet esimerkiksi omalla toiminimellä tai kevytyrittäjänä.

Työtehtävät

Vastaat energiaratkaisujen myynnistä sisältäen koko prosessin asiakkaiden kontaktoinnista myyntineuvotteluihin ja kaupan klousaamiseen. Tärkeintä on pyrkiä löytämään tuote- ja palveluvalikoimasta juuri se ratkaisu, joka parhaiten sopii asiakkaan tilanteeseen. Uusasiakashankinnan ohella tavoitteena on luoda pitkiä ja luottamuksellisia kumppanuussuhteita asiakkaiden kanssa. Saat oman myyntialueen, jonka asiakkuuksista vastaat kokonaisuudessaan.

Odotamme sinulta

Vankkaa aiempaa kokemusta myyntityöstä. Sinulle on tärkeää konsultoida asiakasta ja tarjota juuri hänen tilanteeseen sopiva tuoteratkaisu. Kuuntelet asiakasta tehokkaasti, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kykenet luomaan luottamusta asiakkaaseen sillä tasolla, että kaupat toteutuvat. Toimit itseohjautuvasti ja tavoitteellisesti luottaen omiin kykyihisi myyjänä. Olet motivoitunut ja pitkäjänteinen työntekijä, joka ei lannistu epäonnistumisten tai pitkään jatkuvien tapausten kohdalla.

Tarjoamme sinulle

Valmiin ja mielenkiintoisen palvelukonseptin, jonka takana voi seistä. Saat kattavan perehdytyksen sekä palveluihin että yrittäjäpohjaiseen myyntiin. Palkkaus on 100% provisiopalkkaus, joten hyvällä myyjällä on mahdollisuus päästä todella hyviin ansioihin. Voit tehdä työtä missä ja miten haluat juuri silloin, kun sinulle sopii. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jossa tuetaan toisia ja ideoidaan yhdessä parempien tulosten saavuttamiseksi.

Hakuprosessi

Jos olet etsimämme myynnin osaaja, jätä hakemuksesi viimeistään 21.5 mennessä. WorkPowerin kotisivujen kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään viikolla 14.

Lisätietoja antaa

WorkPower 360° tiimin HR-Koordinaattori Erica Ollikainen 040 630 8101, erica.ollikainen@workpower.fi