(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Kymen Kattokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

ETSIMME MYYNTIEDUSTAJAA LAPPEENRANTAAN

Tuotteena on Suomen sujuvin kattoremontti, jolle tarjoamme kattavan takuun.

Hintamme ovat kilpailukykyiset ja lukuisat tyytyväiset asiakasreferenssit toimivat tukenasi: uudet asiakkuutemme syntyvät usein tuttavan tai naapurin suosituksesta. Yksi laadun tae on luotettavien Metehe-tuotteiden käyttäminen.

Olemme haastaneet itsemme kehittämään toimialaamme ja toimimaan edelläkävijänä myös tulevaisuuden asiakkuusprosessien luomisessa. Myynnin tukena on digitaalisen markkinoinnin nykyaikainen kumppani, joka osaltaan tuo liidejä haaviin.

Mutta ei myyntiä ilman persoonaa. Siksi odotamme sinun olevan aloitteellinen, asiakaslähtöinen ja päämäärätietoinen henkilö, joka vie myynnin maaliin. Vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin ja teet uusasiakashankintaa. Osa myyntityöstä hoituu puhelimitse – mutta saat myös käyttöösi auton, jolla hurautat tapaamisiin.

Voit olla kokenut toimija tai vasta urasi alkuvaiheessa, saat koulutuksen työhösi ja myyntitiimimme täyden tuen. Koska olet meille tärkeä tuloksen tekijä, palkkasi on motivoiva alkaen 3000 € / kk – ja vain taivas rajana, sillä itsenäisessä työssä voit vaikuttaa suoraan omaan tulotasoosi.

Tule mukaan ammattitaidostaan ylpeään tekijöiden joukkoon!

Ota yhteyttä pian! Lähetä hakemuksesi tai kysy lisää: Tuukka p. 040 158 2328. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.