Myyntiedustaja
Lojer Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Terveysteknologian myyntiedustaja
100-vuotiaaseen perheyritykseen

Vastaat Itäisen myyntialueemme sairaala- ja hoitokalusteiden sekä näihin liittyvien palveluiden aktiivisesta myyntityöstä alan asiakkaille. Toimit itsenäisesti hankkien, rakentaen ja ylläpitäen toimivia asiakassuhteita. Vastuullasi on myyntiprosessi tarjouksen tekemisestä toimitukseen saakka ja raportoit myyntijohtajalle. Toimipaikkasi on Hollola. 

Sinulla on ammattikorkeakoulutasoinen koulutus ja jonkin verran työkokemusta. Sairaanhoitajan tai fysioterapeutin koulutus olisi ihanteellinen, mutta muukin koulutus käy. Eduksi tehtävässä on muutaman vuoden myyntikokemus tai ainakin halu kasvaa myynnin ammattilaiseksi.

Odotamme hakijalta positiivista asennetta, oman työn suunnitelmallisuutta ja aktiivista työskentelyotetta. Sinulla on vahva halu pitkäjänteiseen ja palkitsevaan tuloksentekoon. Tartu tilaisuuteen ja luo itsellesi ura menestyvässä terveysteknologian vientiyrityksessä. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen, ja palkkausmallimme on kannustava.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jouni Maksimainen, puh. 010 830 6781. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 22.4.2019 mennessä jouni.maksimainen@lojer.com.

Huom! Hakemuksia käsitellään jatkuvasti, ja valinta voidaan tehdä heti kun sopiva hakija löytyy.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254774
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Lahti