(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

MYYNTIEDUSTAJA

Vahvistamme nyt ravintolamyyntikanavamme kenttämyyntiä Lahdessa innokkaalla tulevaisuuden tekijällä!

Myyntiedustajan tehtävässä vastaat omien asiakkuuksiesi liiketoiminnan kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Keskeistä tehtävässäsi on ylläpitää hyviä asiakassuhteita sekä luoda uusia kontakteja. Toimit tärkeässä roolissa rakentamassa brändiemme näkyvyyttä omissa asiakkuuksissasi sekä tarjoat aktiivisesti asiakkaillesi heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevia ratkaisuja. Tukenasi on energinen ja hyvällä yhteishengellä varustettu myyntitiimi ja raportoit tehtävässäsi aluemyyntipäällikölle.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli innostut ja motivoidut myyntityöstä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot. Toimintaasi ohjaa vahvasti asiakaslähtöinen ajattelutapa ja olet luontainen verkostoituja. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, energinen ja aikaansaava. Viihdyt hyvin hektisessä ympäristössä ja kykenet reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaidesi tarpeisiin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. restonomi, tradenomi). Katsomme eduksi aiemmat näytöt tuloksellisesta myyntityöstä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on aito kiinnostus myyntityötä ja juoma-alaa kohtaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakastyöstä johtuen sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vahvassa ja tunnetussa bränditalossa, suomalaisten rakastamien juomien parissa. Työskentelemme nautintobisneksen parissa, ja haluamme sen näkyvän kaikessa mitä teemme. Tuemme kehittymistäsi matkalla juoma-alan ammattilaiseksi sekä tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa ma 18.2. klo 13-14 ja pe 22.2 klo 13-14 aluemyyntipäällikkö Erkki Mäkelä, p. 040 771 9640. Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi 26.2. mennessä sähköisellä hakulomakeellamme. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi.