(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
KAO Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Etsimme nyt myyntiedustajaa Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueelle
 

Tehtävänkuva:

Myyntiedustajan työtehtävässä vastaat oman alueesi myynnistä kampaamoasiakkaille. Työskentelet asiakasrajapinnassa pääasiassa Seinäjoki - Vaasa – Kokkola – Ylivieska -alueella, lisäksi asiakkaitasi sijaitsee Länsi-rannikon alueella aina Ouluun saakka. Tapaat aktiivisesti yritysasiakkaita ja vahvistat heidän tietämystään GOLDWELL & KMS -brändituotteiden, maahantuomiemme OLYMP- ja SASSI-kalusteiden sekä huolellisesti valittujen tarvikemerkkien osalta. Tarjoat jo olemassa oleville ja uusille asiakkaille ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, tuotteiden lisäksi erilaisten koulutusten, kampanjojen sekä markkinoinnin keinoin. KAO Finland kouluttaa henkilökuntaa aktiivisesti, jotta myyntiedustajalla on aina käytössään tuoreimmat tiedot työnsä tueksi. Yrityksen sijaintipaikka on Helsinki. Perehdytyksen jälkeen työskentelet toimialueella sijaitsevalta kotikonttorilta käsin.

Yleistä:

Tehtävässä menestyt, kun sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä. Olet kiinnostunut kauneusalasta ja sen trendeistä. Tehtävä sopii erinomaisesti myynninnälkäiselle, aktiiviselle ja itseohjautuvalle henkilölle. Sinulla on tavoitteellinen asenne, hyvät sosiaaliset taidot ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Haluat toimia kentällä asiakasrajapinnassa ja päästä vakuuttamaan sekä luomaan luottamussuhteita asiakkaisiin. Suhtaudut asioihin positiivisesti, olet luontainen esiintyjä ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien, kuten kouluttajien ja liiketoimintajohdon kanssa. Työsi tukena on esimies ja ammattitaitoinen tiimi. KAO Finland on osa KAO-konsernia, joten kansainvälisessä organisaatiossa toivomme suomen lisäksi sujuvaa englannin kielitaitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Maailman johtavat tuotemerkit myytäväksesi
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen, sekä hyvät työsuhde-edut
- Hyvät kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä ja jatkuvan koulutuksen
- Vakavaraisen yrityksen työnantajaksesi
- Ammattitaitoisen ja ketterän organisaation sekä tiimin tuen
- Mahdollisuuden autoetuun

Odotamme sinulta:

- Kokemusta tulosvastuullisesta työtehtävästä
- Yrittäjähenkistä, positiivista ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Halua luoda pitkäaikaisia ja kestäviä asiakassuhteita
- Hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalvelutaitoja
- Matkustusvalmiutta
- Kiinnostusta alaa ja myytäviä tuotteita kohtaan

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 16.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.