(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Pingviinijäätelöt etsii Out Of Home (OOH) tiimiin ratkaisukeskeistä ja tuloshakuista Myyntiedustajaa!

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

Haemme jäätelöliiketoimintaamme myyntiedustajan tehtävään ennakkoluulotonta ja oppimishaluista tekijää.

Tehtävässä vastaat aktiivisesti myyntityöstä Kaakkois-Suomessa (Lahti-, Porvoo-, Kotka-Imatra-, Mikkeli). Asiakkainasi ovat mm. kahvilat, ravintolat, vapaa-ajan pisteet, kioskit, liikenneasemat sekä tukut. Työskentelet itsenäisesti ja tulosvastuullisesti oman alueesi asiakkaiden kanssa. Päätehtäväsi on alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen, asiakaskannattavuuden kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden parantaminen. Raportoit kenttämyyntipäällikölle.

Sinulla on mahdollisesti kaupallinen peruskoulutus sekä muutaman vuoden menestyksekäs työkokemus myyntitehtävistä. HoReCa-alan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan vahvaa ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja läpivientikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet itsenäinen ja yhteistyökykyinen. Nautit liikkuvasta työstä ja olet valmis matkustamaan alueellasi. Sinulla on harjaantunut paineensietokyky, valmiudet konsultoivaan myyntityöhön ja kykyä kehittää tuloksellista liiketoimintaa asiakaslähtöisesti omalla alueellasi. Etsimme tiimipelaajaa, jolla on positiivinen, käytännönläheinen ja proaktiivinen tapa työskennellä. Hallitset hyvin MS Office –työvälineet, englanninkielen osaaminen on etu. Asuinpaikkasi toivomme olevan Kouvola-Lahti alueella.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden dynaamisessa työympäristössä alan johtavien tuotemerkkien parissa, sekä mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä organisaatiota.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hakemukset@fi.froneri.com kuitenkin viimeistään 21.11.2018 mennessä. Lisätietoja antaa kenttämyyntipäällikkö Rami Salomaa p.040 531 8895  8.11 ja 20.11.klo 9 - 15 välisenä aikana.