(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme myyntitiimiimme vakituiseen työsuhteeseen apteekkiosastolle Kymenlaakson / Etelä-Savon / Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen alueelle.

Myyntiedustajaa

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa. Tunnetuimpia brändejämme apteekkisektorilla ovat mm. Ibumax, Paramax, Ampikyy, Arthrobalans, Biotiini Strong, Vita B12, Ferrodan, LactoSeven, Magnex ja Unital. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja lisäksi tuotteitamme viedään oman myyntiorganisaatiomme voimin 13 maahan Euroopassa.

Haemme myynnin ammattilaista vastaamaan Vitabalans Oy:n ravintolisien, lääkinnällisten laitteiden sekä itsehoitolääkkeiden myynnistä omalla alueellasi. Tärkeimpiä asiakkaitasi ovat apteekit, luontaistuotekaupat ja -osastot, terveydenhuollon laitokset ja yksiköt, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstö. Toimenkuvaasi kuuluu myös tuotekoulutuksien ja muiden koulutustilaisuuksien pitäminen asiakkaillemme, rakennat ja ylläpidät kestäviä asiakassuhteita annetun budjetin puitteissa.  Suurimmat kaupungit alueellasi ovat Kouvola, Lappeenranta, Lahti, Porvoo, Kotka, Mikkeli ja Savonlinna.

Odotamme sinulta

  • Palavaa halua myyntityöhön, vahvaa tulostavoitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Järjestelmällisyyttä, analyyttisyyttä ja itsenäistä työskentelytapaa
  • Yleisimpien toimisto-ohjelmien hyvää käyttötaitoa
  • Neuvottelu- ja kommunikointitaitoja, esiintymiskokemusta
  • Valmiutta matkustaa ja yöpyä kotimaassa
  • Tehtävään sopivaa koulutusta, esim. sairaanhoitajan / muu terveydenhuollon koulutus, farmaseuttinen, luonnontieteellinen tai kaupallinen koulutus
  • Toimialan tuntemusta, näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä apteekeille sekä valmiita suhteita ja kontakteja sidosryhmiin pidetään etuna
  • Ajokorttia

Tarjoamme vakavaraisen perheyrityksen työsuhde-edut, kiinteän kuukausipalkan + bonukset, autoedun sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Työtehtävän kannalta toivomme asuinpaikkasi sijaitsevan Kouvola-Lappeenranta sektorilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si sähköpostitse 16.11.2018 mennessä osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Myyntiedustaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointipäällikkö Heli Broberg p. 050 591 3770 perjantaina 2.11. klo 14 – 16 ja maanantaina 12.11. klo 15 - 17. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.