Myyntiedustaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Oletko sanavalmis ja sinnikäs? Onko sinulla vahvat asiakaspalvelutaidot ja haluat työskennellä myynnin parissa?

Haemme nyt Halftimelle MYYNTIEDUSTAJAA Tampereelle tai Helsinkiin.

Halftime Oy on tamperelainen perheyritys, joka on toimittanut laadukkaita liikelahjoja ja menekinedistämistuotteita suomalaisille yrityksille ja yhteisöille jo vuodesta 1985. Toimintamme on perustunut jo 30 vuoden ajan hyvään palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilökuntaan. Ja jatkuu edelleen samojen arvojen siivittämänä. Nykyisin olemme osa New Wave Profile -konseptia, Pohjoismaiden suurinta profiilivaatteisiin erikoistunutta ketjua.

Tehtävänäsi on myydä laadukkaita yrityslahjoja ja profiilituotteita. Tuotevalikoima on erittäin kattava, edullisimmista lahjoista vaativiin liikelahjoihin. Saat käyttöösi kattavan tuotevalikoiman tulokselliseen myyntityöhön.

Myyntiedustajan tehtävässä kontaktoit uusia ja olemassa olevia asiakkaita. Myyt heille laadukkaita ja arvokkaita profiilituotteita eri tarpeisiin. Työtä tehdään kokoaikaisesti, ja palkkaus on sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta kokemusta myynnin tai asiakaspalvelun parista. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan tuloshakuista ja päättäväistä asennetta sekä vahvoja myynti- ja viestintätaitoja. Olet aktiivinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen ja joustava.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Pääset kehittämään ammattitaitoasi kannustavassa työyhteisössä. Työssä tarvitset ajokorttia, ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 30.9.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1181949
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Helsinki