(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Nordic Cosmetics Ltd Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Toimintamme laajentuessa etsimme organisaatiomme positiivisen asenteen omaavaa myyntiedustajaa Pohjois-Suomen alueelle. Tehtävä on äitiysloman sijaisuus.

Myyntiedustajana vastaat oman alueesi asiakassuhteista ja myynnistä sekä sovittujen ketjutoimenpiteiden onnistuneesta läpiviennistä. Ohjaat myös oman alueesi konsulentti- ja menekinedistäjätoimintaa. Haluamme tiimipelaajan, jolla on joustava, käytännönläheinen ja proaktiivinen tapa työskennellä. Työssäsi raportoit kenttäpäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tuloshakuista työskentelyotetta, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja ja MS Office -työvälineiden hallintaa. Englanninkielen ymmärtämisen taito on välttämätöntä. Työ sisältää matkustamista, joten edellytämme ajokorttia. Toivomme sinun asuvan työskentelyalueellasi.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 16.9.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi@nordiccosmetics.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa kenttäpäällikkö Noora Kärki (+358 400 380 970) perjantaina 31.8. klo: 10.00–11.00 ja tiistaina 4.9. klo 15.00-16.00.