(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Essity

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Etsimme Suomen Consumer Goods -yksikön myyntikenttätiimiin vakituiseen työsuhteeseen MYYNTIEDUSTAJAA Lounais-Suomen alueelle.

Tehtäväsi on:

Tehtäväsi on tuotemerkkiemme Lotuksen, Liberon, Libressen ja Tenan myynnin kehittäminen oman alueen vähittäiskaupoissa. Vastaat mm. oman alueen tehokkaasta käyntiohjelmasta, sovittujen ketjutoimenpiteiden onnistuneesta läpiviennistä, ketjuvalikoiman toteutumisesta sekä lisävalikoiman myynnistä, lisämyyntipaikkojen ideoinnista sekä toteutuksesta, asiakaskohtaisten toimenpiteiden räätälöinnistä ja asiakkaiden tilausten vastaanottamisesta.

Odotamme sinulta:

Tehtävän onnistunut hoitaminen omalla alueella vaatii itsenäistä työotetta, mutta myös hyvää yhteistyökykyä muun myyntiorganisaation kanssa. Lisäksi odotamme sinulta laaja-alaista näkemystä vähittäiskaupasta ja ketjutoiminnasta, hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, näyttöä tuloksellisesta asiakassuhteiden hoitamisesta, pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta. Kansainvälisessä organisaatiossamme englannin kielen taito on etu. Toivomme sinun asuvan työskentelyalueellasi. Työ edellyttää matkustamista ja työajat ovat epäsäännölliset, mutta pystyt itse vaikuttamaan käynti- ja ajo-ohjelmaan. Tehtävässä raportoit Sales Managerille.

Kiinnostuitko?

Mikäli sinua kiinnostaa työskennellä huipputiimissä tuoteryhmiensä johtavien brändien parissa, niin hae tehtävään 24.8.2018. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager Niina Setälä p. 050 3875975 viikolla 33 ma-pe klo 13-15.