(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIEDUSTAJA
Diversey Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Diversey on alan edelläkävijä ja haluamme joukkoomme lisää aktiivisia ja alasta innostuneita tekijöitä!

Myyntiedustajana rakennat hyvää suhdetta asiakkaisiin, pidät heihin aktiivisesti yhteyttä ja saat heidät valitsemaan entistäkin useammin Diverseyn huippuluokan tuotteita ja palveluita. Olemme läsnä kaikkialla siellä, missä puhtaanapito on tärkeää – sinun asiakkaitasi ovat erityisesti siivouspalveluliikkeet sekä ammattikeittiöt Itä-Suomen alueella. Liikut itsenäisesti omalla myyntialueellasi, joka rajautuu Iisalmen, Varkauden ja Joensuun alueille, tehtävää on luontevinta hoitaa Kuopion seudulta. Esimiehenäsi toimii aluemyyntipäällikkö.

Olemme alamme edelläkävijä ja haluamme sinunkin olevan sitä! Puhut luontevasti teknologian hyödyntämisestä puhtaanapidossa, viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja olet hyvä suunnittelemaan omaa työtäsi.

Odotamme sinulta:

-siivousalan tai ammattikeittiöiden tuntemusta, joko työkokemuksesi tai koulutustaustasi kautta

-halua aktiiviseen ja itsenäiseen myyntityöhön

-erinomaista kykyä keskustella erilaisten asiakkaiden kanssa ja kykyä vaikuttaa

-matkustusvalmiutta alueellasi

-halua käyttää nykyaikaisia IT-järjestelmiä sekä englannin kielen taitoa kansainvälisen yrityksemme ohjeistuksen ymmärtämiseen

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen myyntityön markkinajohtajalla asiakkaiden arvostamien huippuratkaisujen parissa, hyvin hoidetun asiakaskunnan sekä osaavat työkaverit ja vahvan tuen. Olemme osa suurta ja kansainvälistä Diversey-yhtiötä ja tarjoamme innostuneille osaajille kehittymismahdollisuuksia. Tervetuloa joukkoomme!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 0207 420 558). Petra on tavoitettavissa varmimmin pe 10.8 klo 08-09.30 ja ma 13.8. klo 08-09.30. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 14.8. osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-12888