(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Skaala Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Olemme ikkuna- ja ovivalmistaja, ja myymme sekä asennamme tuotteitamme eri asiakassektoreilla. Kuluttajamyynnin toimialamme on vahvassa kasvussa, joten tarvitsemme lisää

sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia MYYJIÄ Uudenmaan alueelle.

Tehtäväsi on vastata ikkunoiden ja ovien myynnistä omalla myyntialueellasi. Tuotteemme ovat alan ehdotonta huippulaatua; suunnittelua ja valmistus tapahtuu Suomen tehtaillamme.

Työssäsi voit itse vahvasti vaikuttaa työaikoihisi, koska asiakkainasi ovat kuluttaja-asiakkaat. Asiakashankintaa tehdään sekä sinun että yrityksen toimesta. Myyntialue on tyypillisesti muutaman kaupungin/ kunnan kokoinen, joten työtehtävissä tulet jonkin verran työpäivien aikana matkustamaan ja käyttämään omaa autoasi. Työtehtävä voidaan räätälöidä halutessasi osa-aikaiseksi.

Aikaisempi myyntikokemus tältä toimialalta ei ole välttämätön; olemme valmiit kouluttamaan sinut alan osaavaksi ammattilaiseksi; yrityksemme tarjoaa hyvän työtehtävä- ja palkkakehitysmahdollisuuden.

Työtehtävämme sopii myös hyvin esimerkiksi myyntitehtävissä uuden myyntialan vaihtamisesta kiinnostuneille. Tarjoamme tehtävän menestykselliseen hoitamiseen nykyaikaiset ja tehokkaat työskentelyvälineet. Tukena perehdytysvaiheen oppimisessa on yrityksemme vahva ja osaava myynti- ja koulutusorganisaatio. 

Tehtävässä maksetaan kiinteä palkanosa, jonka lisäksi käytössämme on myyntiin perustuva tulospalkkausjärjestelmä.

Hae näitä tehtäviämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2018 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.