(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Mars Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme MYYNTIEDUSTAJAA

Vastaat myynnistä päivittäistavarakaupoille Lahden sekä Kaakkois-Suomen alueella (Lappeenranta-Kouvola-Kotka).  Toteutat suunnitellut aktiviteetit ja promootiot sekä ohjeistat menekinedistäjän toimintaa. Varmistat tuotteidemme parhaan mahdollisen esilläolon ja näkyvyyden alueesi päivittäistavarakaupoissa käyntiohjelmasi mukaisesti.

Sinulla on kaupallinen koulutus ja jo muutaman vuoden näytöt myyntiosaamisestasi sekä vahva tahto voittaa ja kykyä tehdä tuloksia. Työskentelet itsenäisesti vahvojen brändien ja osaavien ihmisten parissa ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Tarjoamme mahdollisuuden kehittymiseen ja uuden oppimiseen huippubrändien kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Key Account & Field Sales Manager Maria Estlander, Mars Finland Oy, 040 719 7575 tiistaina 5.6 klo 13.30 – 16.00 sekä Janne Metsä, Personnel Group, 0400 909 927. Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.6.2018. mennessä: www.personnel.fi / Avoimet työpaikat.