(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Sadex Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Haluatko osaksi voittajajoukkuetta, jossa taustallasi on tukena vahva tiimi, alan kärki brändi sekä ensiluokkaiset tuotteet, joiden takana voit seisoa hyvillä ja tuloksekkain mielin? 

Toimintamme kasvaessa haemme myyntiedustajaa Varsinais-Suomen alueelle, Raision toimipisteeseen. Taistelu saattaa olla ajoittain tiukkaakin, mutta emme oleta, että astut kehään kylmiltäsi. Saat taustajoukkoihisi vahvan tiimin ja alan kärki brändin, joiden avulla erävoittosi ovat aina askeleen lähempänä. Ymmärrät kuitenkin, että vaikka oletkin voittavassa joukkueessa, kukaan toinen ei voi otella puolestasi. Oletko valmis käärimään hihat ja nauttimaan lopulta voitoista?

Työnkuvaasi kuuluu sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden myynti ensisijaisesti omakotiasiakkaille. Tarjoamme sinulle onnistumiseen tarvittavat myynnin työkalut sekä erittäin kannustavan palkkausmallin, joka mahdollistaa kovan palkkatason. Sadexin mentaliteetti "rehellistä palvelua laadukkaalla yhteistyöllä" kuvastaa arvojamme, joiden takana myös sinun tulee seistä päivittäisessä toiminnassasi.

Oletko sinä hyvän asenteen omaava ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä persoona, joka on valmis kehittämään omaa toimintaansa määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti? Haluatko palvella asiakasta rehellisesti ja laadukkaasti?

Työ edellyttää omaa autoa. 

Hae paikkaa heti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.