(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Oletko sanavalmis ja sinnikäs? Onko sinulla vahvat asiakaspalvelutaidot ja haluat työskennellä myynnin parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme MYYNTIEDUSTAJAA Tampereelle tai Helsinkiin.

Tehtävänäsi on myydä laadukkaita yrityslahjoja ja profiilituotteita. Kyseessä on Tamperelainen perheyritys ja se on toiminut yli 30 vuotta. Tuotevalikoima on erittäin kattava, edullisimmista lahjoista vaativiin liikelahjoihin. Saat käyttöösi kattavan tuotevalikoiman tulokselliseen myyntityöhön.

Myyntiedustajan tehtävässä kontaktoit uusia ja olemassa olevia asiakkaita. Myyt heille laadukkaita ja arvokkaita profiilituotteita eri tarpeisiin. Työtä tehdään kokoaikaisesti, ja palkkauksena on koeajan pohja 1250€ + myyntiin sidottu prosenttiosuus. Koeajan jälkeen palkkaus on provisiopohjainen. Voit työskennellä joko Tampereella tai Helsingissä.

Odotamme sinulta kokemusta myynnin tai asiakaspalvelun parista. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan tuloshakuista ja päättäväistä asennetta sekä vahvoja myynti- ja viestintätaitoja. Olet aktiivinen, sosiaalinen, oma-aloitteinen ja joustava.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Pääset kehittämään ammattitaitoasi kannustavassa työyhteisössä. Työssä tarvitset ajokorttia, ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

Jos kiinnostuit, täytä hakemuksesi viimeistään 3.6.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista:https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html.