(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIEDUSTAJA
Berner Kiinnitystekniikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Etsimme Kuopion rakennusdivisioonan kenttämyyntiin

MYYNTIEDUSTAJAA

Nautitko siitä, että työsi on liikkuvaa, innostut rakennustuotteista, saat vapauden suunnitella kalenteriasi ja viihdyt asiakasrajapinnassa? Jos vastaus on kyllä, tämä tehtävä on sitä mitä etsit! Berner Kiinnitystekniikka tarjoaa sinulle monipuolisen työtehtävän alan huipputuotteiden parissa kansainvälisessä konsernissa. Saat modernit työkalut ja mukavat työkaverit. Kilpailukykyisen palkkauksen (pohja + provisio) sekä vapaan autoedun.

Myyntirepertuaarisi on laaja; tarjoat asiakkaillemme niin yksittäisiä tuotteita, kuin laajempia kohdekohtaisia palvelukokonaisuuksia. Varmistat osaltasi, että asiakkaillasi on kaikki tarvittavat työkalut ja tarvikkeet päivittäisen työn sujuvuuden takaamiseksi. Ennakoit yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeitaan niin työmaakohtaisesti kuin kokonaisvaltaisesti. Olemassa olevien asiakkuuksien hoidon lisäksi tehtäviisi kuuluu luonnollisesti aktiivinen uusasiakashankinta ja uusien mahdollisuuksien jatkuva kartoittaminen ja toiminnan kehittäminen.

Hallitset ja ymmärrät kenttämyyntityön toimintaperiaatteet sekä asiakassuhteiden laadukkaan ja kokonaisvaltaisen päivittäisen hoitamisen asiakasrajapinnassa. Jos sinulla on kokemusta rakennustuotteista, koemme sen eduksesi.

Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tuloshakuinen myynnin rautainen ammattilainen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halu löytää parhaat tuotteet ja ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Verkostoidut luontevasti niin asiakkaiden kuin kollegoiden kanssa.

Tarjoamme perusteellisen perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin, sekä yrityksen jatkuvan tuen auttamaan sinua menestymään työssäsi. Toiminta-alueesi on Kuopion-, Joensuun- ja Iisalmen seutu.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Alexandra Kymäläinen puh. 040 903 0303, alexandra.kymalainen@targetheadhunting.fi.  Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.5.2018. mennessä täyttämällä sähköinen lomake ositteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat.