(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
SLM Finland Oy / Pizza-online.fi

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Pizza-online.fi on ruoan online-tilauspalvelu, jonka avulla jokainen voi tavoittaa suosikkiravintolansa kotisohvaltaan. Palvelun takana on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä SLM Finland Oy. Olemme osa alallaan kansainvälisesti suosituinta konsernia, saksalaista Delivery Hero:ta, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa ja rennossa ilmapiirissä. Ei ole väliä tuletko töihin kauluspaidassa vai hupparissa, kunhan tulet omana itsenäsi! Meillä totut nopeatempoiseen ja kunnianhimoiseen työskentelyyn, jonka tehokkuutta mittaamme nykyaikaisilla menetelmillä. Tehokkaan työskentelyn vastapainoksi tarvitsemme hauskanpitoa: lounas syödään porukassa ja kahvitauon sijaan voit rentoutua työkaverisi kanssa bilismatsin tai pleikkaripelin merkeissä. Tuemme jokaisen työntekijän oppimista ja urakehitystä: tämän tuloksista meillä on esimerkkinä huikeita uratarinoita. Onko sinun tarinasi seuraava?

Etsimme kahta myyntiedustajaa vahvistamaan myyntitiimiämme toimintamme kasvaessa. Molemmat roolit keskittyvät B2B-myyntiin. Myyntiedustajan tehtävä sopii sinulle, jos olet sosiaalinen, avoin ja sanavalmis persoona. Työpäiväsi sisältävät muun muassa potentiaalisten asiakkaiden kartoittamista, kontaktointia ja asiakastapaamisia. Toimimme koko Suomessa, joten työ sisältää runsaasti matkustelua.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset:

- Erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
- Aktiivisen, itsenäisen otteen työskentelyyn
- Palveluhenkisyyttä
- Periksiantamattoman asenteen ja kykyä vakuuttaa
- Sujuvan suomen ja englannin kielen taidon, muu kielitaito voi olla eduksi
- Logistista ajattelua
- B-ajokortin

Aikaisempi kokemuksesi myyntityöstä ja aktiivinen, myynnillinen otteesi luo erinomaisen pohjan työlle. Ravintola-alan tuntemuksesta on hyötyä asiakkaiden ymmärtämisessä. Tuleva tiimisi ja esimiehesi arvostavat sinussa tehokkuutta, oma-aloitteisuutta sekä halua parantaa suoritustasi ja oppia uutta jatkuvasti. Työskentely nykyaikaisilla järjestelmillä on sinulle itsestäänselvyys.

Molemmat tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Kilpailukykyinen palkkasi muodostuu reilusta pohjapalkasta ja tulokseesi perustuvasta bonuksesta. Vastaat työajoistasi hyvin pitkälle itse ja sinulla on mahdollisuus myös etätyöhön. Toimistomme, jossa sinulle on tarjolla tuoreita hedelmiä, välipaloja ja virvokkeita, sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla Plaza Business Parkissa. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Iskikö menestyksen nälkä? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 22.04.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Miia Vento. Miian voit tavoittaa arkisin klo 10-16 numerosta 045 325 9090 tai sähköpostilla miia.vento@deliveryhero.com