(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Booth Group Oy on messurakentamisen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Saamme tuotteet, brändit ja yritykset kohtaamaan potentiaaliset asiakkaat. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja ja tapahtumia avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Booth Group Oy hakee kasvuhakuiseen tiimiinsä myyntiedustajaa.

Toivomme hakijaltamme aikaisempaa myyntikokemusta messu- ja tapahtuma-alalta tai muuta kokemusta yritysmyynnistä. Olet myyntikentällä omimmillasi ja lauot maaleja oikealta ja vasemmalta. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat välttämättömyys tässä työtehtävässä, sillä myyjämme toimivat tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa. Ajattelet luovasti, ymmärrät kokonaisuuksia ja kommunikoit sujuvasti asiakkaan ja tuotannon välillä. Palveluhenkinen myyntiasenne on se mikä ratkaisee!

Myyjänä tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta sekä messuosastojen myyminen erilaisiin tapahtumiin niin Suomessa kuin ulkomailla. Tarjoat asiakkaille valmiiksi ideoituja kokonaisuuksia ja yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja. Pystytkin oppimaan erilaisten materiaalien ominaisuuksista ja ymmärtämään teknisten toteutusten perusteita.

Yhtiön toimitilat sijaitsevat Liedon Tuulissuolla, mutta myyjän tehtävän hoitaminen ei ole sidottu sijaintiin. Haemme kuitenkin tehtävään ensisijaisesti henkilöitä, jotka asuvat Helsinki – Turku – Tampere -akselilla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Booth Groupilla työskentelet laskuttavana edustajana, jonka provision taso on erittäin kilpailukykyinen. Sinulla voi myös mahdollisesti olla jo toinen edustajasopimus ja haluat kasvattaa salkkuasi myös tällä. Tässä ansaintamallissa vain taivas on rajana!

Tarjoamme sinulle kehittävän paikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhtautumisesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne.

Tarjoamme käyttöösi alan parhaat työkalut työsi jokaista vaihetta varten. Modernit tuotteemme ovat myyntivaltti ja ne yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa mahdollistavat uudenlaiset ratkaisut ja joustavan palvelun.

Heräsikö kysymyksiä? Saat lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-16 p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi tai Miia Sinkolta p. 010 2306528 / miia.sinkko@henkilostotalo.fi

Kiinnostuitko? Hae paikkaa ensisijaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”Myyntiedustaja”.

Haethan pikaisesti, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.