(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnanta-jana.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme B. Braun Medical Oy:lle osa-aikaista myyntiedustajaa toimeksiantokohtaiseen sopimussuhteeseen pääkaupunkiseudun alueelle. Etsimämme myyntiedustaja voi työskennellä esimerkiksi oman toiminimen kautta tai toimia freelancer - yrittäjänä.

Asiakasyrityksemme B. Braun Medical Oy kuuluu saksalaiseen B. Braun - konserniin, joka on maailman johtavia terveydenhuoltoalan yrityksiä. B. Braun kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita anestesian, tehohoidon, kardiologian, kirurgian ja dialyysihoidon aloille sekä tuottaa palveluita sairaaloille, yleislääkäreille sekä kotihoitoon.
B. Braun laajentaa tehokkaiden terveydenhoitoratkaisujensa valikoimaa jatkuvasti ja vaikuttaa merkittävästi ihmisten terveyden suojelemiseen ja parantamiseen. B. Braun on sairaalan kokonaisvaltainen yhteistyökumppani, joka läheisessä kumppanuudessa asiakkaan kanssa kehittää potilaille parhaita ratkaisuja.

Suomalainen B. Braun Medical Oy on yksi konsernin vanhimpia ulkomaisia tytäryrityksiä ja Suomessa markkinajohtaja monella terveydenhuollon tuotealueella. B. Braunilla työskentelee Suomessa yhteensä noin 75 henkilöä.
Lue lisää: https://www.bbraun.fi.

Myyntiedustajan tehtävässä hoidat avannetuotteiden myyntiä ja tuotekoulusta yhdessä aluepäällikön kanssa HUS - alueella. Ylläpidät ja kehität aktiivisesti asiakassuhteita edistäen monipuolisesti myyntitoimintaa alueellasi. Teemme dynaamisessa tiimissä tiivistä yhteistyötä ja odotamme sinulta innovatiivista ja innostunutta otetta toiminnan kehittämiseen.
Tulet saamaan alkuun hyvän perehdytyksen ja koulutuksen B. Braun – konsernin toimintatapaan sekä tuotteisiin ja saat myytäväksesi kansainvälisen yrityksen korkealuokkaiset tuotteet.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä asiakassuhteiden hoidosta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja luot vaivatta suhteet asiakaskuntaasi.
Koulutustaustasi voi olla niin kaupallinen kuin terveydenhoidollinenkin. Toiminta kansainvälisessä organisaatiossa edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Nautit liikkuvasta ja kentällä tehtävästä työstä, ja se sopii elämäntilanteeseesi.

Toimeksiannon kesto on arviolta 6 - 10 kuukautta ja viikoittainen työtuntimäärä tulee olemaan 15 – 22,5h (sisältäen työn suunnittelun, asiakastapaamisten sopimisen ja käynnit). Liikkumiskustannukset työn puitteissa korvataan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet kaltaisemme helposti lähestyttävä ja mutkattoman mukava työkaveri saatat hyvinkin olla uusi etsimämme vahvistuksemme!
Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (heidi.yrja@nordic.fi, 050 598 8460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.