(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Tähtiremontit Oy on luotettava, perinteikäs ja kotimainen toimija. Tarjoamme vaivatonta ja laadukasta kodin remontointia kuluttaja-asiakkaille.

Sisustusrakentaminen ja remontointi sujuu huolettomasti Suomen suurimman kotien sisäremontoijan kanssa. Ammattitaitoisten asentajiemme kädenjälki näkyy tuhansissa suomalaisissa kodeissa, sillä toimintamme juuret ulottuvat vuoteen 1990. Vuosittain teemme yli 1500 kotiremonttia.


Toimintamme kehittyessä vauhdikkaasti haemme joukkoomme aktiivisia, huumorintajuisia ja positiivisia

MYYNTIEDUSTAJIA

myymään kaikkia kodin sisäremontteja niin lattiasta kattoon kuin keittiöstä kylpyhuoneisiin.

Tehtäväkuvaus:
Tehtävänäsi on tavata uusia potentiaalisia asiakkaita asiakashankintatiimimme sopiessa sinulle tapaamiset ja kartoittaa tapaamisissa kuluttaja-asiakkaiden kodin sisäremonttitarpeita. Työssäsi tulet liikkumaan paljon ja tekemään myyntiä suurella intohimolla, tehokkaasti, ideoiden ja nauttien uusista asiakaskohtaamisista.

Tarjoamme:
- Panostamme voimakkaasti henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen
- Tarjoamme Sinulle täydellisen perehdytyksen ja jatkuvan tuen työsi tekemiseen
- Pidämme huolen, että kehityt taitavaksi myyjäksi
- Tarjoamme markkinoiden parhaimmat työkalut myyntisi tueksi
- Tarjoamme motivoivan ja palkitsevan palkkamallin. Myös takuupalkan sekä hyvät henkilöstöedut

Odotamme:
- Voit olla kokenut vasta-alkaja tai konkari, mutta eniten arvostamme oikeanlaista persoonallisuutta ja sosiaalista luonnetta.

Kiinnostuitko?

Mekin haluaisimme kuulla sinusta lisää!

Kertoisitko, millainen persoona olet ja miksi haluaisit tulla meille töihin.

Rekrytointi/hakuprosessi suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa, joten täytä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Myyntiedustaja tai vaihtoehtoisesti lähetä hakemuksesi osoitteeseen jukka.rajalin@temp-team.fi otsikolla Myyntiedustaja (Helsinki). Liitä mukaan työhakemus ja CV. Haku päättyy 28.2.2018.

Tarvittaessa lisätietoja antaa Temp-Team/Jukka Rajalin hakuaikana perjantaisin klo. 9.00 - 15.00 välillä puhelimitse 045 7734 5433.