(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja - WWF
Promotion Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme reippaita myyntiedustajia WWF:n kampanjaamme työskentelemään pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa ja tapahtumissa!

KUKA?

Sinä! Myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja aidosti ympäristo- ja luonnonsuojeluasioista kiinnostunut tulevaisuuden tähtimyyjä! WWF:n tiimissä kontaktoit uusia asiakkaita kasvotusten ja siksipä edellytämmekin työntekijöiltämme rohkeutta kohdata uusia ihmisiä iloisella ja reippaalla asenteella. Työpisteenäsi toimii näyttävä WWF:n brändin mukainen ständi, jonka sijainti vaihtuu viikoittain. 

TYÖAIKA?

Työskentelemme useammassa työvuorossa kuutena päivänä viikossa. Meillä voit työskennellä koko- ja osa-aikaisena, omasta elämäntilanteestasi riippuen. Edellytämme kuitenkin, että voit työskennellä vähintään kolmessa vuorossa per viikko.
 

Työtä teemme yhdessä, tiiminä. Meille työntekijöiden koulutus ja valmennus on sijoitus työntekijään, ja hyvästä työstä palkitaan aina. Jokaisella työntekijällämme on aito mahdollisuus edetä urallaan monipuolisia urapolkujamme pitkin. 

MIKSI PROMOTION POINT?

Työnantajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan tärkeään kansainväliseen varainhankintakampanjaan, iloisen ja kannustavan työyhteisön, jatkuvan koulutuksen sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen bonuksineen.
 

Meillä voit tehdä työtä työsuhteessa, kevytyrittäjänä tai oman yrityksen kautta. Tervetuloa keskustelemaan lisää mahdollisuuksista! 

MILLOIN VOIN ALOITTAA?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rekrytiimiimme WhatsAppilla 040 621 3866 tai lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme uudet työkaverit mahdollisimman pian, joten toimi heti!
 

Käy tutustumassa meidän meininkiin Instagramissa @promotionpoint!
 
#promotionpoint #welovepromotionpoint #kysymitävaanmyyjiltä