Myyntiedustaja Visorille - Lahti
Suomen Visor Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021
Suomen Visor Oy on kotimainen parveke-, terassi- ja ikkunakaihtimien valmistaja. Valmistamme vuosittain noin 250 000 Visor kaihdinta. Tuotteitamme on saatavilla kotimaan lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Espanjassa, Saksassa, Sveitsissä, Tanskassa, Kanadassa, Virossa ja Venäjällä. Olemme on osa Lumon konsernia.

Etsimme rekrytointiyhteistyössä Suomen Visor Oy:lle myyntiedustajaa Lahden alueelle innostavaan ja energiseen porukkaan. 

Millaista myyntiedustajan työn Visorilla on? Työskentelet markkinoiden halutuimpien tuotteiden parissa. Käytössäsi on valmis myyntikonsepti sekä vahva myynnin tuki. Kyseessä on itsenäinen työ, jossa sinulle annetaan vastuuta ja vapautta. Teet yhteistyötä mm taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa. Kerrot Visorin tuotteista kuluttaja-asiakkaille, teet myynti- sekä suunnittelukäyntejä asiakkaiden koteihin, tilaat ja asennat asiakkaiden tarpeisiin sopivat tuotteet. Pidät projektin langat käsissäsi alusta loppuun saakka.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemustaVisorilla sinusta koulutetaan huippumyyjä. Riittää, että sinulla on vahva halu tehdä myyntiä ja tulosta sekä kehittää itseäsi ja oppia uutta. Voit olla joko tulevaisuuden lupaus tai jo kokenut konkari, motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee.

Jokainen visorilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisön yhteishenki on erinomainen. Osoittamalla potentiaalisi voit edetä Visorilla myös muihin tehtäviin. Visor tarjoaa uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla. Visor on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoiminta on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti. Visio on olla paras ja halutuin, myös työnantajana. 
Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Olisitko sinä uusi jäsen Visorin myyntitiimiin? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera pikaisesti, kuitenkin viimeistään 30.9.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Kerro, missä sinä olet hyvä ja mikä tekisi sinusta meille mestarillisen myyjän! Me olemme kiinnostuneita juuri sinusta, tule mukaan Visorin innostavaan ja energiseen tiimiin!
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Hannele Hiltunen. Hannelen tavoitat joko puhelimitse numerosta 050 435 6653 tai sähköpostitse hannele.hiltunen@eilakaisla.fi.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1485051
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme