(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIEDUSTAJA, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Teräskonttori Oy tarjoaa ratkaisuja metalliteollisuudelle. Asiakkaidemme sovellukset ovat usein kriittisiä ja siksi huolehdimme, että edustamamme tuotteet täyttävät kaikki laatuodotukset auttaen asiakkaitamme tehostamaan omaa tuotantoaan.
Henkilökuntamme koostuu kokeneista alan ammattilaisista, sekä nuorista osaajista. Koemme, että kokemus yhdistettynä uusiin taitoihin on asiakkaallemme kilpailuetu. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan kokonaispaketin, jossa yhdistyy laadukkaat tuotteet, hyvä tekninen tieto-taito ja kokemus. Näin pystymme etsimään asiakkaallemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun.
Henkilökuntamme palvelee toimipisteissämme Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä sekä alue-edustajamme kattavasti koko Suomessa. Edustamiamme tuotteita on saatavilla myös paikallisten jälleenmyyjien kautta. Tiliasiakkaitamme palvelee myös verkkokauppa www.neTKonttori.fi.
 
Haemme nyt aktiivista 
 
MYYNTIEDUSTAJAA 
 
Myyntialueena on Itä-Uusimaa, Kymenlaakso ja Päijät-Häme. Myytävät tuotteet ovat metalliteollisuuden lastuavat työkalut, mittausvälineet, hiomatuotteet, työkalupitimet kappaleen kiinnittimet sekä erilaiset konepajatarvikkeet. Vastaat myyntialueesi myynnin kehittämisestä, ja olennaisena osana työtä on asiakastapaamiset. Toimistomme on Vantaalla, joskin työtä voit tehdä myös kotikonttoriltasi mistä päin myyntialuettasi tahansa. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemusta lastuavista työkaluista
- asiakaslähtöistä ajattelua ja myyntiasennetta
- soveltuvaa koulutusta 
- yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- aktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- riittäviä IT-taitoja
- kokemus koneistamisesta nykyaikaisilla työstökoneilla on etu
- sujuvaa suomen kielen taitoa, englanninkielen taito on etu
- matkustusvalmiutta
 
Tarjoamme sinulle 
 
- mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä
- mahdollisuuden työskennellä kotimaisen teollisuuden ja alan parhaiden tuotteiden parissa
- itsenäisen, monipuolisen ja haasteellisen työn
- kilpailukykyisen palkkauksen
 
Kiinnostuitko?
 
Hae vaikka heti, kuitenkin viimeistään 16.9.2019 rekrytoinnissa mukana olevan kumppanimme sivuilta www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! 18.8.-28.8. välisenä aikana järjestelmävaihdoksen vuoksi hakemukset vain sähköpostitse: pirjo.levanen@fi.experis.com. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Pirjo Levänen, pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja Terhi Airas, terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 700 0204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.