(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018
Kehitämme, valmistamme, markkinoimme ja myymme kemikaalittomia vedenkäsittelylaitteita. Tieteellisesti toimivaksi todistetut tuotteemme ovat helppokäyttöisiä, taloudellisia sekä pitkäikäisiä. Niiden toiminta perustuu putkistossa virtaavan nesteen muuttuvataajuuksiseen sähkömagneettiseen käsittelyyn. Käyttökohteita ovat mm. kiinteistöjen käyttövesi-, lämmitys-, jäähdytys- ja kostutusjärjestelmät. Yrityksemme pääkonttori sijaitsee Suomessa ja tuotantolaitoksemme Saksassa. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa. Toimimme kansainvälisesti omien yhtiöidemme ja jälleenmyyjiemme kautta.   Haemme asiakkaallemme Bauer Watertechnologylle myyntiedustajaa Uudenmaan alueelle. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työsuhde solmitaan suoraan Bauer Watertechnologyn kanssa. Myyntiedustajana tulet toimimaan osana valtakunnallista myyntitiimiä ja tehtäviisi kuuluu vastata oman myyntialueesi nykyisistä asiakkuuksista sekä hankkia myös aktiivisesti uusia asiakkaita. Myyntitehtävien lisäksi vastuullesi kuuluu asennuksien suunnittelu, koulutustilaisuudet, messutapahtumiin osallistuminen, asennustarkastukset sekä käyttöönotto-opastukset ja jälkimarkkinointi.

Odotamme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustausta ja aikaisempaa työkokemusta myynnin tehtävistä. Lisäksi sinulla on innokas ja positiivinen ote työntekoon ja aito kiinnostus myynnin tehtävien pariin sekä tahto kehittyä vieläkin paremmaksi myynnin ammattilaiseksi. Työotteiltasi olet reipas, toimeen tarttuva ja tuloshakuinen.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän myyntiedustajana kansainvälisessä työympäristössä mukavassa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten ti 25.9. klo 14-15 ja ke 3.10. klo 10-11. Oletko sinä etsimämme uusi myyntiedustaja, joka saa virtaa ja energiaa asiakaskohtaamisista ja onnistumisista myynnissä? Jos vastasit kyllä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.