(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIEDUSTAJA, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018
Cosentino Group on globaali, espanjalainen perheyritys, joka valmistaa ja toimittaa erittäin innovatiivisia pintoja suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Johtavana yrityksenä se uudistaa ja ennakoi asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa kanssa ratkaisuja, jotka tarjoavat Designia ja arvoa sekä tuovat inspiraatiota monien elämään. Tämä tavoite on tullut mahdolliseksi olemalla uranuurtaja monien tavaramerkkien kohdalla kuten Silestone®, Dekton® ja Sensa by Cosentino® – kaikki teknologisesti kehittyneitä pintoja tilojen ja uniikkien designien luomista varten yksityiskoteihin ja julkisiin rakennuksiin. Cosentino Group toimittaa tuotteitaan ja tuotemerkkejään yli 80 maahan, valvoo ja johtaa toimintaansa yli 20 maassa Almerian pääkonttorista käsin (Espanja) ja omistaa näistä toimipaikoista yli 20.
Cosentinon kehityksen perustana on ollut kansainvälinen kasvu, innovatiivinen tutkimus- ja kehitysohjelma, ympäristön ja kestävän kehityksen kunnioitus, sen jatkuva sosiaalinen sitoutuminen toimintaympäristöissään, koulutus, tasa-arvo ja työllistymisturva.
 
Etsimme Cosentinon Vantaan toimipisteelle tulosorientoitunutta
 
MYYNTIEDUSTAJAA
 
vastaamaan Cosentinon pääkaupunkiseudun yritysasiakassuhteista.
 
Tehtävässä vastaat nimetyistä asiakkuuksista sekä niiden kehittämisestä liiketoimintastrategian mukaisesti luomalla kysyntää Cosentino-tuotteille markkina-alueellasi. Lisäksi osallistut aktiivisesti alan tapahtumiin ja olet myös mukana järjestämässä Cosentinon asiakastilaisuuksia. Työnkuvasi on hyvin itsenäinen ja liikkuva, sillä vietät merkittävän osan työajastasi asiakkaiden luona pääkaupunkiseudulla.
 
Olet etsimämme henkilö, mikäli
 
- sinulla on muutaman vuoden kokemus vastuullisesta myyntityöskentelystä kenttämyynnissä
- työskentelytyylisi on oma-aloitteinen, energinen, itsenäinen ja joustava
- nautit tulosvastuullisesta myyntityöstä ja loistat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentamisessa
- innostut moderneista teknologioista
- puhut erinomaista suomea ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi
 
Vahvaksi eduksi luemme aiemman kokemuksen vastaavalta alalta laadukkaiden design-tuotteiden tai ratkaisujen parissa työskentelystä. 
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen menestyneessä ja energisessä kansainvälisessä yrityksessä sekä ensiluokkaiset tuotteet, joita edustaa. Onnistumistasi työssä tukee kattavan perehdytyksen lisäksi myös työsuhdeauto sekä laadukkaat ja modernit työvälineet. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian oheisen ”Hae” –painikkeen kautta, kuitenkin viimeistään 28.10.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajan puitteissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Annika Fernandez (annika.fernandez@fi.experis.com).
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.