Myyntiedustaja valaistusratkaisujen pariin Uudellemaalle, Imoon Finland
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021
Etsimme nyt motivoitunutta myyntiedustajaa Imoon Finlandille. Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka tarjoaa korkealuokkaisia valaisimia myymälä- ja liiketilavalaistukseen. Työssäsi vastaat Uudenmaan alueella itsenäisestä myyntityöstä. Asiakkaitasi ovat mm. suunnittelutoimistot, sähkösuunnittelijat, sähköurakointiliikkeet ja sähkötukut. Taustaasi tärkeämpää meille on oikea asenne, sekä into ja motivaatio tehdä vuorovaikutteista myyntityötä. Mikäli haluat valoisaan myyntityöhön, on tässä sinulle loistava mahdollisuus!
KUVAUS
Myyntiedustajana vastaat Uudenmaan alueen asiakkaista B2B-asiakkaista. Työnantajasi tarjoaa sinulle jo valmiiksi laajan rekisterin asiakkaita, joiden tarpeita kartoitat niin puhelimitse kuin paikan päällä. Lisäksi etsit jatkuvasti uusia asiakkaita ja teet aktiivista myyntityötä. Saat vapaat kädet rakentaa oman kalenterisi ja tehdä tehokasta myyntiä juuri itsellesi sopivalla tavalla. Työsi on liikkuvaa, ja tärkeä osa myyntiä on hyvien asiakassuhteiden luominen ja ylläpito. Toivommekin sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, motivaatiota myyntityötä kohtaan sekä intoa päästä syventämään osaamistasi valaisimiin liittyen. Olennaista osata ymmärtää miten meidän valaistusratkaisumme palvelevat asiakkaasi asiakkaan tarpeita.

Tarjoamme


* Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa työn tulos näkyy suoraan palkassasi
* Mahdollisuuden edetä työssäsi ja vapauden tehdä työtä siten, miten itse parhaaksi näet
* Mielenkiintoisen toimialan ja huippulaadukkaat tuotteet
* Ammatillisen kasvun yrityksemme mukana


Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Tässä ketterässä yrityksessä saat vastuuta ja vapautta hyvässä suhteessa, sekä pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa. Yritys tarjoaa hyvät urakehitysmahdollisuudet osaavalle tekijälle.
TYÖNKUVA
Myyntiedustajana työskentelet itsenäisesti Uudenmaan alueella. Tavoitteesi on lisätä Imoon-brändin tunnettuutta valaistus-, sisustus- ja sähkösuunnittelijoiden, sekä tukkujen joukossa, tehden siitä ensisijaisen valinnan heidän toimeksiannoissaan. Hankit uusia asiakkaita, ylläpidät asiakassuhteita sekä tarjoat ratkaisuja valaistukseen liittyen. Liikut aktiivisesti Uudenmaan alueella, toimistomme sijaitsee Herttoniemessä. Hoidat työtäsi joustavasti myös etätyökaluilla.

Työtehtäviäsi ovat:
* Imoon-valaistusratkaisujen esittely ja myynti suunnittelija- ja tukkutason asiakkaillemme
* Uusien asiakkaiden hankkiminen ja kartoittaminen
* Asiakassuhteiden ylläpitäminen ja asiakastapaamiset
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hyväksi myyntiedustajaksi voi oppia, kun asenne ja motivaatio ovat kunnossa. Meille ei ole tärkeää taustasi, vaan halusi kehittyä työssäsi valovoimaiseksi ammattilaiseksi. Toivomme sinulta hyviä kommunikointitaitoja ja innokasta asennetta myyntityötä kohtaan. Mahdollinen aikaisempi kokemuksesi myynnistä nähdään isona etuna. Myös visuaalinen silmä ja valaistukseen liittyvä ymmärrys ja hahmottaminen tukevat sinua etenkin työn alkuvaiheessa, mutta nämäkin asiat opastetaan sinulle kattavassa perehdytyksessä.

Etsimämme henkilö on:


* Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja reipas asenne
* Intoa ja motivaatiota oppia ja kehittyä huippumyyjäksi
* Kaupallinen tausta työn tai opintojen kautta
* Ymmärrys suunnittelutoimiston, sähkötukun ja loppuasiakkaan eroista
* Sujuva suomen kielen taito, perus-tason kirjallisen englannin ymmärrys


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Liikkuva työ Uudenmaan alueella, toimisto Helsingissä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Imoon Finlandin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Imoon Finlandilla on kokemusta ammattivalaistuksesta jo yli 30 vuoden ajalta. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälävalaistukseen; tuoretuotteille sekä muoti- ja ravintolamaailmaan.

Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. IMOON tekee valaistussuunnitelmia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia. Imoon valaisimia käytetään jo 50 maassa.

Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin valaisintoimittajaksi Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ympäristöystävällisyytensä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden valaistussuunnittelu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus. Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tekin tasavallassa ja Etelä-Afrikan tasavallassa sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Amerikassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504200
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki