Myyntiedustaja valaistusratkaisujen pariin Länsi-Suomeen, Imoon Finland
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020
Etsimme nyt motivoitunutta myyntiedustajaa Imoon Finlandille. Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka tarjoaa korkealuokkaisia Imoon valaisimia myymälävalaistukseen. Työssäsi vastaat Länsi-Suomen alueesta ja pääset tekemään itsenäistä myyntityötä. Asiakkaitasi ovat etenkin vähittäiskaupat ja myymälät, arkkitehti- ja suunnittelutoimistot sekä muut liiketoimitilat. Taustaasi tärkeämpää meille on oikea asenne sekä into ja motivaatio tehdä vuorovaikutteista myyntityötä. Mikäli haluat valoisaan myyntityöhön, on tässä sinulle loistava mahdollisuus!
KUVAUS
Myyntiedustajana vastaat Länsi-Suomen alueesta ja asiakkaista. Työssäsi myyntiedustajana kartoitat uusia asiakkaita ja heidän tarpeitaan niin puhelimitse kuin paikan päällä. Saat vapaat kädet rakentaa oman kalenterisi ja tehdä tehokasta myyntiä juuri itsellesi sopivalla tavalla. Työsi on liikkuvaa, ja tärkeä osa myyntiä on hyvien asiakassuhteiden luominen. Toivommekin sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, motivaatiota myyntityötä kohtaan sekä intoa päästä syventämään osaamistasi valaisimiin liittyen.

Tarjoamme


* Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa työn tulos näkyy suoraan palkassasi
* Mahdollisuuden edetä työssäsi ja vapauden tehdä työtä siten, miten itse parhaaksi näet
* Mielenkiintoisen toimialan ja huippulaadukkaat tuotteet

TYÖNKUVA
Myyntiedustajana työskentelet itsenäisesti vastaten Länsi-Suomen alueesta. Hankit uusia asiakkaita, ylläpidät asiakassuhteita sekä tarjoat asiakkaille ratkaisuja valaistukseen liittyen. Pelkän myynnin lisäksi pääset myös avustamaan valaisimien asentamisessa asiakkaan tiloihin.

Työtehtäviäsi ovat:


* Uusien asiakkaiden hankkiminen ja kartoittaminen
* Asiakassuhteiden ylläpitäminen ja asiakastapaamiset
* Myytyjen valaistusratkaisujen asentamisessa mukana oleminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hyväksi myyntiedustajaksi voi oppia, kun asenne ja motivaatio ovat kunnossa. Siitä johtuen meille ei ole tärkeää taustasi, vaan halusi kehittyä työssäsi rautaiseksi ammattilaiseksi. Toivomme sinulta hyviä kommunikointitaitoja ja hyvää asennetta myyntityötä kohtaan. Mahdollinen aikaisempi kokemuksesi myynnistä nähdään isona etuna. Myös visuaalinen silmä ja valaistukseen liittyvä ymmärrys ja hahmottaminen tukevat sinua etenkin työn alkuvaiheessa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja reipas asenne
* Intoa ja motivaatiota oppia ja kehittyä huippumyyjäksi
* Kaupallinen tausta
* Sujuva suomen kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Liikkuva työ Länsi-Suomen alueella
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Imoon Finland puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Imoon Finlandilla on kokemusta ammattivalaistuksesta jo yli 30 vuoden ajalta. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myymälävalaistukseen; tuoretuotteille sekä muoti- ja ravintolamaailmaan.

Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. IMOON tekee valaistussuunnitelmia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia. Imoon valaisimia käytetään jo 30 maassa.

Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin valaisintoimittajaksi Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ympäristöystävällisyytensä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mielenkiintoisimmista kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden valaistussuunnittelu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus.
Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tekin tasavallassa ja Etelä-Afrikan tasavallassa sekä yhteistyökumppaneita Euroopassa ja Amerikassa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401710
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku