(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja vähittäiskauppaan
Munax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Vahvistamme kenttämyyntiorganisaatiotamme ja haemme vähittäiskauppasektorille

MYYNTIEDUSTAJAA

Etsimme iloista, positiivista ja aktiivista persoonaa, joka viihtyy asiakkaiden parissa ja nauttii myynnin tekemisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta.  Vastaat itsenäisesti alueesi kehittymisestä ja onnistuaksesi olet valmis tapaamaan asiakkaita. Alueena koko Suomen kaupat, mutta painopisteenä erityisesti suuret kaupungit: Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Vaasa.  Salkussasi on vahvan brändin omaavat laadukkaat Laitilan Kanatarhan kananmunat ja uutuustuotteemme, joita on mm. Munax Protein Smoothiet, Munax Salaattivalkuainen ja juuri patentin saanut Laitilan Kanatarhan Munavoi. 

Tavoitteesi on suunnitella ja toteuttaa alueelle myyntikampanjoita ja kasvattaa myyntiä. Työskentelet itsenäisesti, joten kaupan alan tuntemus katsotaan eduksi. Voit olla kokenut tai uraa janoava, mutta pääasia, että omaat hyvän asenteen. Osallistut myös aktiivisesti erilaisiin tapahtumiin, joten iloinen reipas asenne auttaa sinua eteenpäin. Saat kehittää toimenkuvaa omaa suuntaasi ja tukenasi on koko myynnin johto.

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakentaa toimenkuvastasi unelmiesi työpaikan hyvien ja laadukkaiden tuotteiden parissa. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostilla hakemukset@munax.fi 21.8.2018 mennessä.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Janne Torikka, +358 2 858 3416, janne.torikka@munax.fi
tai markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola + 358 50 3428668, lisa.savola@munax.fi