(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, työhyvinvointi- ja ergonomiatuotteet - Vaasa, Seinäjoki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020
Selectop Oy on ergonomia- ja työnhyvinvointia myyvä yritys. Selectop Oy on Canncolor Oy:n tytäryhtiö. Canncolor Oy on toiminut vuodesta 1987. Tuotteiden korkea laatu sekä sopivuus asiakkaidemme tarpeisiin ovat Selectop Oy:lle tärkeimmät lähtökohdat. Haemme Selectop Oy:lle aktiivista ja oma-aloitteista ergonomia- ja työhyvinvointituotteiden edustajaa  b to b -myyntiin Pohjanmaalle.

Tehtäviisi kuuluvat

Tehtäviisi kuuluvat uusien asiakkuuksien hankkiminen ja olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen. Tapaat asiakkaitasi erilaisissa toimistoympäristöissä, esittelet heille ergonomiatuotteita ja tarjoat ammatillisella otteella ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Tarjousten laatiminen ja raportointi ovat keskeinen osa työpäivääsi. 

Toivomme sinulta 

Olet etsimämme henkilö, jos haluat tarjota asiakkaillesi ratkaisuja heidän työhyvinvointiin ja ergonomiaan. Saat koulutusta ja tukea myyntityöhön sekä tuotteisiin, mutta toimit työssäsi itsenäisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostamme myyntihenkisyyttä sekä innostunutta työskentelyotetta tehtävän tarjoamissa haasteissa. Sujuvat neuvottelutaidot ja asiakaslähtöinen ajattelutapa auttavat sinua tehtävässä menestymisessä. Sinulta löytyvät ajan tasalla olevat it-taidot. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Aikaisempi kokemus myynnin parista ja/tai liikunta- ja hyvinvointialalta katsotaan eduksi. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn laadukkaan tuotevalikoiman parissa. Työ tarjoaa haasteita ja mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaisena. Yritys tarjoaa jatkuvaa myynti- ja tuotekoulutusta sekä kannustavan työympäristön. Palkkaus on kilpailukykyinen ja hyvin tehdystä työstä palkitaan. Saat koulutuksen tehtävään ja aloittamaan pääset nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin 9-15 välisenä aikana.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi