(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, Turku/Varsinais-Suomi
Solmaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Haemme aktiivista ja kehittymishaluista myyntiedustajaa Turun/Varsinais-Suomen myyntialueelle. Myyntiedustajan paikka on avoinna Solmaster Chemicals Teollisuuskemikaalit -osastollamme.

Teollisuuskemikaalit-tuoterepertuaariin kuuluvat mm. metalliteollisuudessa käytettävät työstönesteet ja emulsiot, kuljetuskaluston pesu- ja puhdistusaineet, erilaiset rakennuskemikaalit sekä muottiöljyt ja -emulsiot betonielementtiteollisuudelle.

Biohajoavat ja tehokkaat tuotteet, tuotekehityksen tuki sekä laaja asiakaskuntamme tarjoavat tulokselliseen myyntiin loistomahdollisuuden!

Odotamme myyntiedustajaltamme aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, kykyä itsenäiseen myyntityöhön sekä hyvää suomen kielen hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Arvostamme alan aiempaa tuntemusta, mutta se ei ole välttämätön.

Tarjoamme vakituisen työn hyvämaineisessa ja kehittyvässä perheyhtiössä, arvostettujen ammattilaistuotteiden parissa. Saat meiltä monipuolisen tuotekoulutuksen ja teknisen tuen. Kehittyvä tuotevalikoimamme pitää työkenttäsi uudistuvana ja mielenkiintoisena.

Hae paikkaa heti. Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen: matti.korkkinen@solmaster.fi tai Solmaster Oy, Tiiriskankaantie 6-8, 15860 Hollola