(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja (traumatuotteet) / Smith & Nephew, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Smith & Nephew tukee terveydenhuollon ammattilaisia heidän työssään potilaiden elämänlaadun parantamiseksi. Teemme sen suunnittelemalla tuotteemme ja palvelumme uraauurtavalla tavalla pyrkien varmistamaan, että monipuoliset tekniset tuotteemme ovat saatavana maailmanlaajuisesti, ja mahdollistamalla paremmat hoitotulokset sekä potilaiden että terveydenhuoltojärjestelmien kannalta. Työllistämme yli 16 000 työntekijää yli 100 maassa. Lisätietoja meistä löydät www.smith-nephew.com 

Nyt etsimme tiimiimme

Myyntiedustajaa

vastaamaan trauma-tuoteryhmämme myynnistä Uudellamaalla.

Tehtävänäsi on tukea asiakkaitamme tuotteidemme käytössä leikkaussaliympäristössä. Päiväsi koostuvat mielenkiintoisista asiakaskohtaamisista sairaaloiden hoitohenkilöstön kanssa. Asiakkaasi ovat vuosisopimusten piirissä olevia julkisia ja yksityisiä sairaaloita. Tehtäviisi kuuluu myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, toteutus sekä asiakkaiden koulutus oman tuoteryhmäsi osalta.

Sinulla voi olla joko aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalan tuotteiden myynnistä, tai voit olla terveydenhuollon ammattilainen, jolla on leikkaussalikokemusta ja haluat siirtyä myynnillisiin tehtäviin. Tehtävässä on eduksi terveydenhuollon koulutus. Olet aktiivinen, viihdyt asiakasrajapinnassa ja vakuutat vankalla asiantuntemuksellasi.

Kuulostaako tämä sinun paikaltasi? Arvomme ovat kolme C:tä: Care, Collaboration ja Courage. Teemme merkityksellistä työtä yhdessä huippuosaajien kanssa. Saat koko tiimin täyden tuen ja kattavan perehdytyksen. Tervetuloa mukaan Smith & Nephew-perheeseen parantamaan potilaiden elämänlaatua.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Juha Vaara, puh. 020 746 9411 tai etunimi.sukunimi@mps.fi. Lähetä hakemuksesi ja englanninkielinen CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.12.2019 mennessä.