(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja / Toypap-Import Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Vuonna 1980 perustetun Toypap-Import Oy:n tuotteista nauttii vuosittain noin 2 miljoonaa suomalaista kuluttajaa. Missiomme on tarjota innovatiivista lisämyyntikonseptia eri tyyppisille ja kokoisille myyntipisteille. Palveluverkostomme kattaa yli tuhat myyntipistettä ympäri Suomea, joiden joukossa on niin vähittäismyymälöitä, liikenneasemia, majoituspalveluja kuin viihdekeskuksia. Valikoimassamme yli 2000 tuotetta sisältäen erilaisia ratkaisuja, displayta sekä yksittäisiä tuotteita. Liikevaihtomme oli 7,7 M€ vuonna 2018 ja työllistämme 30 henkilöä. Lisätietoja: www.toypap.fi

Etsimme nyt Ouluun sinua aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen

MYYNTIEDUSTAJA

Tehtäviisi kuuluu Oulun alueella vähittäismyymäläasiakkaidemme palveleminen ainutlaatuisen toimintakonseptimme kautta, mikä pitää sisällään mm. asiakastapaamisia ja myyntityötä asiakkaidemme toimipisteissä, hyllyttämistä, palautuksien hoitamista sekä ennakkomyyntiä. Toimit osana 21 myyjän valtakunnallista myyntiorganisaatiotamme, esimiehesi on kaupallinen johtajamme. Olet itsenäinen, yrittäjähenkinen, idearikas ja tuloshakuinen henkilö, joka pystyy oman tavoitteellisen toimintansa kautta varmistamaan onnistumisemme asiakasrajapinnassa.

Odotamme sinulta tehtävään näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Tunnet aiemman kokemuksesi pohjalta vähittäiskaupan / päivittäistavarakaupan toimialaa. Olet nopea oppimaan ja nautit itsenäisestä sekä aktiivisesta myyntityöstä. Sinulla on suunnitelmallinen ja järjestelmällinen toimintaote, sekä liikkuvassa myyntityössä tarvittavaa sitkeyttä ja joustavuutta.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen myyntitehtävän, jossa pääset toteuttamaan asiakasrajapinnassa ainutlaatuista palvelukonseptiamme. Menestyksesi tueksi saat alan huipputuotteet, kilpailukykyisen palkitsemisen sekä ammattitaitoisen organisaatiomme osaamisen ja kokemuksen.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 12.1.2020 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa 2.1.2020 alkaen MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161, parhaiten tavoitettavissa aamuisin klo 8-9.