(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja System Frugt Oy Ab:lle
System Frugt Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Etsimme asiakkaallemme System Frugt Oy Ab:lle ja heidän edustamalleen Earth Control -tuoteperheelle
MYYNTIEDUSTAJAA vastaamaan Pirkanmaasta, Keski-Suomesta ja Kanta-Hämeestä.

Myyntiedustajana vastaat System Frugtin tuotemerkkien, pääosin Earth Control- tuotteiden, näkyvyydestä ja myynnin kasvattamisesta. Saat vastuullesi hyvin hoidetun asiakassalkun, sillä alueella on tehty aktiivista ja laadukasta edustustyötä. Liikut aktiivisesti asiakkaiden luona kentällä, ylläpitäen ja kehittäen alueesi myyntiä huolehtimalla tuotteiden näkyvyydestä, esillepanosta ja saatavuudesta myymäläympäristössä. Tapaat päivittäin nykyisten ketjuasiakkaiden päättäjiä eli päivittäistavarakauppojen kauppiaita ja osastovastaavia. Neuvottelet heidän kanssaan myyntiä tehostavista toimintamalleista, tuotetarjonnan kehittämisestä ja tarjoat tietoa uusista tuotteistamme. Ehdotat päättäjille myyntiä lisääviä kampanjoita ja vastaat kampanjaesillepanojen rakentamisesta saaden kuluttajat innostumaan tuotteistamme. Asiakkaasi sijaitsevat Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Kanta-Hämeessä – tulevaisuudessa mahdollisesti myös Pohjanmaalla. Ihanteellinen asuinpaikkasi työtehtävän hoitamisen kannalta on Tampere.

Tehtävässä menestymiseksi vaaditaan näkemystä kaupan alasta ja valmiita näyttöjä menestyksekkäästä myyntiedustustyöstä. Ymmärrät päivittäistavarakaupan päättäjien arkea ja miten edustamillasi ratkaisuilla voit helpottaa kauppiaan arkea. Olet mahdollisesti aiemmin itsekin toiminut päivittäistavarakaupassa, ja vähintään hallitset hyvin kaupan alan työkalut ja tunnusluvut. Olet aktiivinen ja sosiaalinen persoona, ja Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot päättäjien kanssa neuvotellessa. Työssä tarvitaan ajokorttia, yritys tarjoaa käyttöösi auton ja tarvittavat muut työvälineet.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työn kansainvälisen työnantajan palveluksessa
  • Korkealaatuiset ja mielenkiintoiset tuotteet edustukseesi
  • Valmiit asiakkuudet ja mahdollisuuden kasvattaa oman alueesi myyntiä
  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet ja asiantuntevan tiimin tuen työllesi
  • Hyvät työvälineet ja vapaan autoedun
  • Kiinteän kuukausipalkan sekä tavanomaista laajemman vakuutusturvan työssä ja vapaa-ajallasi

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi Baronan järjestelmän kautta siis mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 11. - 14.00 Baronalla Anu Päivinen, puh. 050 511 9752. Otahan yhteyttä ja jutellaan lisää!