(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Surmet Oy:lle (Pori)
Surmet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018
Myyntiedustaja Surmet Oy:lle Satakuntaan

Surmet Oy on vuonna 1992 perustettu puhtausalan erikoisliike. Tuotevalikoimiimme kuuluvat kaikki siivouksessa ja suurkeittiöissä tarvittavat aineet, koneet, välineet sekä pehmopaperit ja perusterveydenhuollon tuotteet. Surmet Oy konserniin kuuluvat myös Suomen Perfection Oy vuodesta 2007 ja Suomen Medituote Oy 2012.

Haemme asiakkaallemme Surmet Oy:lle asiakaspalveluhenkistä MYYNTIEDUSTAJAA jonka pääasiallisena työskentelyalueena on Satakunta.

Työssäsi tulet toimimaan edustajana Surmet Oy:lle niin asiakkaiden luona, myymälässä kuin messuilla. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, asiakaskäynnit, myynninedistäminen, myymälätyöskentely sekä vanhojen asiakkaiden palveleminen. Asiakkaitamme ovat mm. sairaanhoitopiirit, kaupungit, seurakunnat ja pienyrittäjät.

Edustamasi tuotteet ovat mm. siivousvälineitä, perusterveydenhuollon tuotteita, keittiöhygieniatuotteita, puhdistusaineita, siivouskoneita sekä pehmopapereita.

Odotamme sinulta:
- Myyntihenkistä, sitkeää, rohkeaa ja energistä asennetta
- Ajokorttia (B) sekä omaa autoa.
- Tiimityöskentelytaitoa sekä joustavuutta

Katsomme eduksesi jos omaat kokemusta ravintola-, hoiva- tai puhtaanapitoalalta tai vahvaa kokemusta B2B- myynnistä, myös kaupallisen koulutuksen tai terveydenhuolto koulutuksen käyminen katsotaan eduksi.

Me Surmetilla haemme joukkoomme me-henkistä, iloista, huumorintajuista, rehellistä ja luotettavaa myyntiedustajaa. Oletko se sinä?

Työaika on maanantaista perjantaihin, päivätyö.
Työ alkaa 12kk määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua meille Surmet Oy:lle.
Valittu henkilö saa tuotekoulutuksen työn alkaessa.
Tarjoamme mielekkään työympäristön ja tukenasi ovat alan ammattilaiset.

Jos koet olevasi henkilö jota etsimme, laita pikaisesti hakemus palkkatoiveineen sisään, mutta viimeistään 29.4.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa.

Hakua koskevissa kysymyksissä, olethan yhteydessä Go On Poriin.
Minttu Porri, 044 980 2042 (ma-pe 9-16), minttu.porri@go-on.fi