(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja, Sievitalo, Uusimaa
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Etsimme asiakkaallemme Sievitalolle muuttovalmiiden omakotitalojen myynnistä vastaavaa myyntiedustajaa toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsuhteeseen tai kokoaikaisesti yrittäjäpohjaiseen työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö tulee toimimaan osana ammattitaitoista ja tiivistä Sievitalon myyntiedustajatiimiä ja vastaamaan itsenäisesti oman alueensa myyntityöstä. Myyntiedustaja tulee toimimaan muuttovalmiiden omakotitalojen myyntityössä ja edustamaan Sievitaloa myynninedistämistilaisuuksissa, kuten asuntomessuilla.

Sievitalon myyntiedustajana voit työskennellä joko työsuhteessa tai yrittäjäpohjaisesti. Työ on mitoitettu siten, että se työllistää tehtävään valitun henkilön kokopäiväisesti. Sievitalo panostaa myyntiedustajien koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon ja tarjoaa säännöllisten koulutusten ohella laadukkaat markkinointimateriaalit myyntityön tueksi. Työ on joustavaa ja hyvin itsenäistä. Sievitalo tarjoaa myyntiedustajilleen jatkuvaa tukea ja koulutusta myyntityöhön sekä omakotitalojen tekniikkaan liittyen. Tehtävässä onnistumisen edellytyksiä ovat joustavuus, kokemus myyntityöstä ja halu oppia uutta. Tehtävään on saatavilla laaja perehdytys joten kokemus omakotitalomyynnistä ei ole välttämätöntä.


Edellytämme sinulta

- Motivaatiota uuden oppimiseen
- Ongelmanratkaisukykyä
- Nopeaa reagointikykyä


Tarjoamme sinulle

- Koulutuksen omakotitalomyyntiin ja jatkuvan tuen tehtävässä
- Tiiviin, innostavan ja ammattitaitoisen myyntitiimin
- Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi ja ansaintamahdollisuuksiisi


Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, rekisteröidy työnhakijaksi osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian!
Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse


Lisätietoja

Aino Halme
HR Consultant
020 720 6590
aino.halme@staffpoint.fi II www.staffpoint.fi/