(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Seinäjoki
KotiSun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

KotiSun Oy on valtakunnallinen, laadukkaisiin käyttövesi-, lämpöverkko- ja viemärisaneerauksiin sekä huoltoihin  erikoistunut yritys. Nykyään onnistunut ja turvallinen putkiremontti vaatii tekijältään runsaasti tietotaitoa, teknistä osaamista ja asiakkuudenhallintaa, mutta ennen kaikkea rehellisyyttä ja vastuullisuutta. Yli 20 000 putkiremontin kokemuksella pystymme vastaamaan näihin vaatimuksiin.

Arvojamme ovat rehellinen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, vastuullisuus, yhdessä tekemisen voima sekä rohkeus uudistua.

Haluatko sinä olla osa KotiSunin myyntitiimiä?

Haemme Seinäjoen tiimiin MYYNTIEDUSTAJAA palvelemaan asiakkaitamme laadukkaiden tuotteidemme parissa Etelä-Pohjanmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja vastuullisen toimenkuvan
- hyvät ansaintamahdollisuudet
- kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen ja mahtavat tiimikaverit
- mahdollisuuksia edetä uralla

Odotamme hakijalta:

- ajokorttia
- halua kehittyä asiantuntijamyynnin ammattilaiseksi
- hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa
- ongelmanratkaisutaitoa sekä innostusta saada asioita aikaan

Kokemus myyntityöstä on etu, mutta positiivinen ja innostunut asenne sitäkin tärkeämpää. Koulutamme kaikki myyjät tehtävään. Työskentelemme arkisin ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Takuupalkka 1 600 e/kk + provisiot ja bonukset.

Kiinnostuitko? Hae heti sillä käsittelemme hakemusia päivittäin.

Lisätietoja nettisivuiltamme: www.kotisun.fi

Renoa Group on Suomen johtava taloteknisiä palveluita tarjoava yritys; palvelemme asiakkaitamme kotien ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeissa valtakunnallisesti. Nuorekkaaseen yrittäjähenkiseen joukkoomme kuuluu jo noin 500 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on kasvanut nopeasti jo 50Me luokkaan. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö-, viemäri- ja ilmanvaihtosaneeraukset sekä näihin liittyviä huoltopalveluita. Palveluja tuotetaan Suomessa tytäryhtiöidemme KotiSun Oy, KotiSun Viemäripalvelut Oy, Kotivo Oy ja Finluft Oy:n nimissä. Ruotsissa meidät tunnetaan Sundahem-brändillä ja haemmekin vahvaa kansainvälistä kasvua. Jo yli 20,000 tyytyväistä suomalaista talonomistajaa on luottanut meihin kotiensa järjestelmien uusimisessa. Renoa Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset suomalaiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.

Katso mitä työntekijämme Sakari kertoo työstään:

https://www.youtube.com/watch?v=d91tLLtJqBU&t=3s