(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018Työn kuvaus:
  Oletko iloisen ja positiivisen asenteen omaava myynnin osaaja tai alasta kiinnostunut? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle myyntiedustajaa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihin.
Toivomme sinulta innokasta asennetta ja aktiivista työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.  Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Halu oppia ja kiinnostus alaa kohtaan ovat kuitenkin tärkeintä.
Myyntiedustajana tehtäviisi kuuluu vastata uusasiakashankinnasta ja myyntiprosessin läpiviennistä yhdessä muun tiimin kanssa.  
Saat työntekoon tarvittavat työvälineet kuten auton. Tarjoamme kilpailukykyisen ja kiinteän palkkauksen sekä motivoivan bonuksen.
Tartu tilaisuuteen työskennellä osana mukavaa ja rentoa työyhteisöä sekä kehittää ammattitaitoasi myynnin parissa. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen sekä ammattimaisen tiimin tuen.
Mikäli kiinnostuksesi heräsi niin jätä rohkeasti meille hakemusta! Kerromme haastatteluvaiheessa hankkeesta lisää.  Tehtävän viimeinen hakupäivä on 17.10.2018. Lisätietoja tehtävästä: Roosa Lehtonen p. 040 635 7833.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntiedustaja


Sijainti:  RAUMA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Roosa Lehtonen


Toimipaikka:  Rauma