Myyntiedustaja sähköalan yritykseen
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Asiakkaamme on pääkaupunkiseudulla toimiva kotimainen sähköalan yritys, joka on keskittynyt sähkösaneerauksiin ja aurinkovoimaloihin. Haemme nyt asiakkaallemme MYYNTIEDUSTAJAA pääkaupunkiseudulle. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen ja työsuhde on vakituinen. 

Myyntiedustajan työssä tavoitat ihmisiä heidän kotoaan, teet kotien kuntokartoituksia ja kerrytät myynnistä itsellesi kannustavia provisioita. Lisäksi yksi päivä viikosta vietetään toimistolla, jolloin pidetään tiimin yhteinen viikkopalaveri ja tavoitetaan asiakkaita myös puhelimitse. Lisäksi tukenasi on asiakashankintatiimi, joka myös hoitaa tapaamisia kalenteriisi. Työaikasi sijoittuu arkisin usein klo 10-18 välille, jolloin ihmiset ovat parhaiten tavoitettavissa.

Odotamme sinulta myynninnälkäistä asennetta ja työkokemus myynnistä luetaan eduksesi. Työssä suoriutumiseksi tarvitset lisäksi tavoitteellista asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Oma auto on etuus työn liikkuvuuden kannalta. 

Sinut koulutetaan työhösi. Tarjoamme erittäin kannustavan palkkauksen, joka koostuu takuupalkasta ja kannustavista provisioista. Kovia tavoitteita toteutetaan hyvässä tiimissä, jossa pidetään hauskaa niin töissä kuin töiden ulkopuolellakin. Yrityskulttuuria rakennetaan jatkuvasti työntekijöidensä näköiseksi ja omaan työympäristöönsä pääsee jokainen vaikuttamaan. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus sivuillamme www.amiko.fi ja otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin. Mahdolliset tiedustelut voit osoittaa Amikon henkilöstökonsultille Viivi Airulle, viivi.airu@amiko.fi, p. 050 416 9210. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393656
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa