(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Pori
KotiSun Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Kotivo Oy on kiinteistöjen sähkösaneerauksiin erikoistunut yritys. Sähkö on entistä isompi osa elämäämme, mutta monessa omakotitalossa on vanhentunut sähköjärjestelmä. Sähkötekniikan tekninen käyttöikä on 20-40 vuotta. Vanhat sähköjärjestelmät voivat aiheuttaa vanhetessaan henkilö- ja paloturvallisuusriskin. Suomessa syttyykin vuosittain 1500 sähkön aiheuttamaa tulipaloa. Meillä Kotivolla on vahva halu muuttaa kiinteistöjen sähköjärjestelmät turvallisiksi tulevaisuutta ajatellen. 

Kotivo sähkösaneeraus on nopea ja turvallinen tapa nykyaikaistaa kiinteistön sähköjärjestelmä avaimet käteen -periaatteella.

Etsimme nyt Myyntiedustajaa PORIIN sähkösaneerauksien pariin Kotivolle.

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen ja vastuullisen toimenkuvan asiakaslähtöisen palvelukonseptin parissa
- hyvät ansaintamahdollisuudet
- kasvavan ja vakaan myyntiorganisaation tuen ja mahtavat tiimikaverit
- mahdollisuuksia edetä uralla

Odotamme hakijalta:

- ajokorttia
- halua kehittyä asiantuntijamyynnin ammattilaiseksi
- hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa
- ongelmanratkaisutaitoa sekä innostusta saada asioita aikaan

Kokemus myyntityöstä on etu, mutta positiivinen ja oppimiskykyinen asenne sitäkin tärkeämpää. Koulutamme kaikki myyntiedustajat tehtävään. Työskentelemme arkisin ja voit itse vaikuttaa työaikoihisi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae heti sillä käsittelemme hakemusia päivittäin.

Lisätietoja nettisivuiltamme: www.kotivo.fi

Renoa Group on Suomen johtava talotekniikan palveluita pientaloihin tuottava yritys. Nuorekkaaseen yrittäjähenkiseen joukkoomme kuuluu jo noin 500 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on kasvanut jo 50Me luokkaan. Kattava palveluvalikoimamme sisältää käyttövesi-, lämmitys-, sähkö-, viemäri- ja ilmanvaihtosaneeraukset sekä näihin liittyviä huoltopalveluita. Palveluja tuotetaan tytäryhtiöidemme KotiSun, KotiSun Viemäripalvelut, Kotivo, Finluft ja Sundahem nimissä. Jo yli 20,000 tyytyväistä suomalaista talonomistajaa on luottanut meihin kotiensa järjestelmien uusimisessa. Renoa Groupin pääomistajia ovat vakavaraiset suomalaiset yhtiöt CapMan, eläkeyhtiö Varma ja Suomen Teollisuussijoitus Oy.

Katso mitä työntekijämme Robin kertoo työstään:

https://www.youtube.com/watch?v=09XiGGkuIZw