(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Pohjois-Suomen alueelle
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020


Mitos Oy on ollut erikoispölynhallintatuotteiden valmistaja ja maahantuoja jo vuodesta 2002. Maahantuonnissa edustamme kansainvälisesti tunnetuimpia valmistajia, joiden laatuvaatimukset ovat tinkimättömiä. Omaa tuotantoamme olevat tuotteet ovat oman alansa parhaimmistoa. Katso lisää: www.mitos.fi

Haemme aktiivista ja nälkäistä
MYYNTIEDUSTAJAA Pohjois-Suomen myyntialueelle

Myyntiedustajana vastuullasi on hoitaa Pohjois-Suomen alueen jo olemassa olevia asiakkuuksia sekä tehdä aktiivista uusasiakashankintaa. Tehtävänäsi on löytää ja tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja heidän rakentamiseen ja suojaukseen liittyvissä haasteissa ja tarviketarpeissa. Liikkuvassa työssä organisoit oman kalenterisi ja ajankäyttösi saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet.


Työssä menestyäksesi odotamme aikaisempaa kokemusta B2B myynnistä sekä tuloksellista työotetta. Omaat erinomaiset neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä olet rohkea tarjoamaan asiakkaalle parhaiten sopivia ratkaisuja. Osaat käyttää näppärästi erilaisia tietojärjestelmiä ja olet tottunut joustaviin työaikoihin. Rakentamisen, tekniikan ja/tai kaupanalan tuntemus katsotaan eduksesi. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus ja aktiivinen ote myyntityöhön. Arvostamme myyntihenkistä ajattelutapaa, innovatiivisuutta sekä innostunutta työskentelyotetta.


Tarjoamme sinulle vakituisen ja liikkuvan työn, kilpailukykyisen palkkauksen sekä vapaan autoedun. Saat mahtavan näköalapaikan sekä ammattitaitoisen tiimin tueksesi sekä kasvavan yrityksen mahdollisuudet. Toimistopäivän voit tehdä pitkälti kotoa käsin.


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa.


Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja liittämällä hakemuksesi kyseiseen tehtävään viimeistään 2.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.