(Poistunut julkaisusta)

myyntiedustaja pienrautatuotteiden myyntiin
Tukku-Immonen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Tukku-Immonen Oy
Tukku-Immonen Oy maahantuo ja markkinoi erilaisia mekaanisia ja elektronisia lukkoja, pienrautatavaroita sekä avaintenhallintavälineitä ja avaimenperiä. Tuotteiden jälleenmyyjinä toimivat rautakaupat, lukkoliikkeet sekä suutariliikkeet koko Suomen alueella. Yli 60 vuoden aikana yritykselle on muodostunut laaja yhteistyöverkosto, mikä mahdollistaa laadukkaat tuotteet sekä varmat ja nopeat toimitukset. Yrityksen kotipaikka on Porvoo.
Toimenkuva
Haemme mekaanisten ja elektronisten lukkojen, avaimenhallintavälineiden ja pienrautatavaroiden myyntiin MYYNTIEDUSTAJAA.
Tässä avaintehtävässä tulet vastaamaan tuotteiden myynnistä Suomessa jo olemassa oleville asiakkaille. Merkittävimmät asiakkaamme ovat tuotteidemme jälleenmyyjät; rautakaupat, lukkoliikkeet sekä suutariliikkeet. Odotamme sinulta myynnillistä, aktiivista asennetta ja halua menestyä kanssamme mukavassa työporukassa. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä joka vaatii huolellista organisointia ja etukäteissuunnittelua työviikkojen tehostamiseksi. Viihdyt tien päällä ja sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Asiakkaamme ovat tottuneet aktiiviseen yhteydenpitoon puoleltamme ja haluat tehdä asiat entistä asiakaslähtöisemmin! Taloudellinen menestyskään ei ole pahitteeksi; haluat että ahkeruutesi ja osaamisesi näkyy myös palkassasi
Odotamme sinulta
Kokemusta koko myyntiprosessista; asiakkaan kontaktoiminen, sisältäen asiakaskäynnit, tarjouslaskennan ja tarjouksien tekemisen sekä tuote- ja ratkaisumyynnin ja kaupan päättämisen. Valmius matkatyöhön oltava.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla on kaupallisen koulutuksen lisäksi hyvät tietotekniset taidot ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin sujuvasti. Ruotsin kielen osaaminen lasketaan eduksi. Työssä menestymisessä auttaa jos olet aikaisemmin tehnyt kauppaa keskusliikkeiden tai tavaratalojen kanssa.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja hyvät työkalut menestymiseen. Saat käyttöösi laajan ja laadukkaan tuotevalikoimamme ja vakaan asiakaspohjan sekä kannustavan palkkausmallin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.5.2018 mennessä osoitteeseen porvoo@vmp.fi. Laita sähköpostiotsikkoon merkintä ”myyntiedustaja”.
Kesto
toistaiseksi
Lisätietoja
Jaanamaija Hapuoja, Jaanamaija.Hapuoja@vmp.fi, 019- 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.