Myyntiedustaja OYO Vacation Homes
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme OYO Vacation Homesille myyntiedustajaa aloittamaan loma-asuntojen vuokraustoimintaa Suomessa! 

Toimeksiantaja

OYO Vacation homes on yksi johtavista kansainvälisistä loma-asuntoja välittävistä yrityksistä maailmassa. Yrityksen tavoitteena on luoda onnellisia ja unohtumattomia muistoja vierailleen, yhteistyökumppaneilleen ja asunnon omistajille. Yritys on laajentamassa toimintaansa nyt myös Suomeen ja haemme siksi itsenäiseen työskentelyyn kykenevää, tavoitteellista myyntikonsulttia ottamaan haltuun uutta liiketoiminta-aluetta. Lisätietoja yrityksestä: https://oyovacationhomes.com/


Työnkuva

Myyntiedustajana työnkuvaasi kuuluu OYO:n laatuvatimukset täyttävien vuokrakohteiden etsiminen Suomessa. Työnkuva on monipuolinen ja oletkin aktiivisesti yhteyksissä asunnon omistajiin, jotka haluavat vuokrata asuntonsa tai mökkinsä Suomessa. Pääset itse rakentamaan omaa potentiaalisten asiakkaiden verkostoasi, joten hyvät verkostoitumistaidot ovat tässä työssä valttia. Työnkuvaan kuuluu myös asuntojen valokuvaus, asuntojen lisääminen OYO:n järjestelmiin ja myyntitekstien kirjoittaminen sekä sopimusten laatiminen asunnon omistajien kanssa. Työnkuvaasi kuulu myös vuokrattavien kohteiden hinnan asettaminen sekä asiakkaiden neuvominen asunnon vuokraukseen liittyvissä asioissa. 


Rooli sisältää myös:

 - Kirjalliset sopimukset asunnon omistajien kanssa
 - Varmistat kannattavuuden seuraamalla varaustilannetta asuntojen omistajien kanssa
 - Ratkaiset ja autat asunnonomistajia vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä
 - Seuraat markkinoiden ja alan kehitystä 


Hakijan profiili:

- Usean vuoden kokemus markkinoinnista ja myynnistä
- Erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi (suullinen ja kirjallinen)
- B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus
- Valokuvaustaito


Henkilökohtaiset ominaisuudet

On tärkeää, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja positiivinen asenne. Pystyt työskentelemään itsenäisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Olet sekä tavoitteellinen että ammattitaitoinen, mutta ennen kaikkea omaat hyvät kommunikointitaidot, sillä tapaat paljon erilaisia ​​asiakkaita eri tilanteissa. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta markkinoinnista ja myynnistä, ja arvostamme sitä, että osaat kirjoittaa houttelevia myyntitekstejä. Hyvät valokuvaustaidot ovat myös plussaa, koska valokuvaat hankkimasi kohteet itse ja lisäät ne OYO:n alustalle.

Tarjoamme:

Pääset osaksi kehittyvää tiimiä Suomessa, sekä apunasi on myös koko konsernin tuki. Järjestämme säännöllisiä toimintaasi tukevia kokouksia sekä koulutuksia. Tehtävään tarjotaan myös alkuun kattava ja ammattitaitoinen viikon perehdytys Amsterdamissa. Tarjoamme hyvin kilpailukykyisen palkkauksen ja suoriutumiseen perustuvat bonukset. Varauduthan toimittamaan myös englanninkielisen CV:n. 

Toimialueenasi voi olla joku seuraavista:

Pohjois-Suomi
Itä-Suomi
Etelä-Suomi
Länsi-Suomi
Ahvenanmaa

Kiinnostuitko? Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana. Lisätietoja antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289, laura.honkanen@uniflex.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319209
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Myyntitehtävät, Markkinointi/mainonta
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Keski-Pohjanmaa, Lappi, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Oulu, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi