(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Out-of-Home
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Pingviinijäätelöt etsii etsii Out-of-Home (OOH) -tiimiin

ratkaisukeskeistä ja tuloshakuista Myyntiedustajaa

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana?

Haluatko olla osa voittaja-tiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatioita tai kasvua unohtamatta?

Haemme jäätelöliiketoimintaamme tehtävään ennakkoluulototonta ja oppimishaluista tekijää!

Sinun profiilisi

Tehtävässä vastaat aktiivisesti myyntityöstä Häme (Pirkanmaa, Hämeenlinna, Jyväskylä). Asiakkainasi ovat mm. kahvilat, ravintolat, vapaa-ajan pisteet, kioskit, liikenneasemat sekä tukut. Työskentelet itsenäisesti ja tulosvastuullisesti oman alueesi asiakkaiden kanssa. Päätehtäväsi on alueesi asiakkuuksien myynnin kasvattaminen, asiakaskannattavuuden kehittäminen ja asiakastyytyväisyyden parantaminen. Raportoit kenttämyyntipäällikölle.

Sinulla on mahdollisesti kaupallinen peruskoulutus sekä muutaman vuoden menestyksekäs työkokemus myyntitehtävistä. Horeca-alan kokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan vahvaa ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja läpivientikykyä sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olet itsenäinen ja yhteistyökykyinen. Nautit liikkuvasta työstä ja olet valmis matkustamaan alueellasi. Sinulla on harjaantunut paineensietokyky, valmiudet konsultoivaan myyntityöhön ja kykyä kehittää tuloksellista liiketoimintaa asiakaslähtöisesti omalla alueellasi. Etsimme tiimipelaajaa, jolla on positiivinen, käytännönläheinen ja proaktiivinen tapa työskennellä. Hallitset hyvin MS Office –työvälineet, englanninkielen osaaminen on etu. Asuinpaikkasi toivomme olevan Tampere tai Pirkanmaa.

Me tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden dynaamisessa työympäristössä alan johtavien tuotemerkkien parissa, sekä mahdollisuuden kehittyä osana kansainvälistä organisaatiota.

Fronerilla on työskentelykulttuuri, jossa keskitytään aseman ja hierarkian sijaan tuloksiin ja tiimityöhön. Olemme päivittäisessä viestinnässämme avoimia ja kunnioittavia, ja meillä kannustetaan rakentavaan palautteenantoon ja toimintatapojen haastamiseen. Teemme ahkerasti töitä positiivisella otteella ja monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta rakennamme voittaja-tiimejä.

Hakemuksesi

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi ripeästi, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä, viimeistään 20.12.2019.

Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Jani Aaltoselta puhelimitse numerosta +358 40 763 9632 to 12.12. klo 14-16 ja pe 13.12. klo 12-13 / jani.aaltonen@fi.froneri.com

Hakuohjeet:

1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliimme https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi

2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.

3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.