(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja nosturipalveluiden myyntiin
SOL

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Etsimme asiakkaallemme pk-seudulle

MYYNTIEDUSTAJAA NOSTURIPALVELUIDEN MYYNTIIN

pitkään työsuhteeseen. Tehtävänäsi on myydä asiakkaamme nosturipalveluita mm. rakennustyömaille ja muille palvelua tarvitseville sidosryhmille. Työtä tehdään puhelimitse sekä asiakaskäyntien muodossa. Työssäsi selvität potentiaalisia työmaita ja kartoitat heidän tarvettaan nosturipalveluille. Palkkauksesta sovimme erikseen.

Tarjolla on mukava työyhteisö, pitkäaikainen pesti ja kilpailukykyinen palkkaus. Työkohteet sisältävät ajoittaista vaihtelua ja pääset näkemään erilaisia työympäristöjä sekä -kohteita. Lisäksi tarjoamme mm. lounasedun, liikuntasetelit sekä erilaisia yhteisiä tapahtumia työntekijöillemme.

Toivomme hakijoilta reipasta otetta työhön sekä oma-aloittellisuutta suoriutua tehtävistä omatoimisesti. Lisäksi omaat pitkäjänteisyyttä myyntityöhön ja asiakaslähtöisyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy tehtävään soveltuvaa kokemusta tai koulutusta esim. rakennus- tai nosturipuolelta.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse Ilkka Hirvonen, ilkka.hirvonen@sol.fi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.