(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja Nivalaan
Salaojakympit/ Go On Ylivieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Salaojakympit Oy on rakennusten ulkopuolisten vesien eristämiseen kokonaisvaltaisesti erikoistunut yritys ja 100%:sti kotimainen. Palveluihin kuuluvat salaoja- ja sadevesiremontit. Alan edelläkävijänä Salaojakympit Oy tarjoaa täydellisen kokonaisratkaisun omakotitalojen, pienkiinteistöjen ja taloyhtiöiden tarpeisiin ympäri vuoden, myös talvella.

Etsimme asiakkaallemme Salaojakympeille rekrytointitoimeksi-antona myyntiedustajaa Nivalan toimipisteelle.

Työtehtäviin kuuluu asiakastapaamisista sopiminen ja neuvottelut, joissa tarkoituksena on löytää asiakkaan tarpeeseen paras mahdollinen ratkaisu kodin perustusten kuivana pitämiseksi.
Koti on meille kaikki tärkeä paikka ja siitä halutaan pitää hyvää huolta. Oma koti on tärkeimpiä investointeja meille jokaiselle ja siksi on ensiarvoisen tärkeää huoltaa sitä hyvin.

Työssä menestymiseen sinulla voi olla jo kokemusta myynnistä tai olet innokas omaksumaan itsellesi uuden työn.
Tärkeintä on loppupelissä tyytyväinen asiakas, joten olet asiakaslähtöinen ja myynninnälkäinen tekijätyyppi. Omaat hyvät keskustelutaidot ja olet aktiivinen, aikaansaava ja työmotivaatiosi on vailla vertaa. Lisäksi perusluonteeseesi kuuluu huumorintajuinen ja elämänmyönteinen ajattelu. Tehtävä sopii niin miehelle kuin naiselle.

Työtehtävään saat täyden perehdytyksen osaamistasosi huomioiden. Työssä saat käyttöösi uudenkarhean työauton sekä nykyaikaiset työvälineet. Työtiimisi on positiivinen ja kannustava ja saat sieltä tärkeää tukea työhösi.
Palkkaus on joko pohjapalkka + provisio tai vaihtoehtoisesti kokonaan kannustava provisiopalkka.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja Sanna Laitala 0400 385 010 tai sanna.laitala@go-on.fi