(Poistunut julkaisusta)

Myyntiedustaja / Motoral Oy
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2020

Vahvistamme ammattipuolen myyntiä ja etsimme ajoneuvomaaleihin erikoistunutta 

Myyntiedustajaa

Keski- ja Itä-Suomen alueelle. Asiakkaitasi ovat henkilöautojen ja raskaan ajoneuvokaluston maalaamot ja niitä palvelevat jälleenmyyjät. Myyntisalkkuusi saat laadukkaan saksalaisen Mipa -maalituoteperheen, jonka tuotteet soveltuvat monipuolisesti ajoneuvokaluston maalaamiseen.

Työssä pääset syventymään asiakkaan tarpeisiin, ja yksittäisen tuotemyynnin rinnalla myymään kokonaisia järjestelmiä sisältäen esikäsittelyn, pohjamaalauksen ja pintamaalauksen. Työskentelet asiakaskentässäsi aktiivisesti lisäten asiakkaan tietoisuutta myös alan standardeista ja tuotevarianteista. Tiivis yhteistyö oman organisaation tuotehallinnan ja päämiehen kanssa on olennaista, sillä se auttaa sinua hallitsemaan laajaa tuotevalikoimaa sekä räätälöimään asiakaskohtaisia ratkaisuja. 

Odotamme sinulta 

  • kokemusta ajoneuvomaalien myynnistä henkilöauto- ja raskaan kaluston maalaamoille 
  • pintakäsittelyalan ja ajoneuvomaalien tuntemusta sekä taitoa tarjota asiakkaalle ratkaisuja maalausprosessin tehostamiseksi ja kustannusten alentamiseksi
  • soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • itsenäistä työskentelyotetta ja valmiutta liikkua aktiivisesti kentällä asiakkaissa, ja asumista myyntialueella
  • yhteistyö- ja neuvottelutaitoa sekä kykyä toimia tuloksekkaasti vaativissakin hankintaneuvotteluissa
  • oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteisyyttä asiakastarpeiden selvittämisessä ja ratkaisujen löytämisessä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • viestinnän sujuvuutta ja taitoa vakuuttaa osaamisellasi
  • MS Office-ohjelmistojen hyvää hallintaa ja halua oppia käyttämään myös räätälöityjä IT-järjestelmiä myynnin tukena

Meillä sinulla on mahdollisuus sitoutua aidosti pitkäjänteiseen tekemiseen ja vaikuttaa tuotevalikoimiin. Tarjoamme hyvän koulutuksen ja tuen tehtävässä menestymiseen, jolloin pääset kehittämään ja kehittymään työssäsi.

Motoral Oy on kansainvälisesti tunnettujen merkkituotteiden maahantuoja ja tukkukauppa, joka edustaa tuoteryhmiä kuten autotarvikkeet, raskaan kaluston varaosat, kemikaalit, voiteluaineet, automaalit, työkalut, vapaa-ajan tuotteet ja juoma-automaatit. Olemme vakaa perheyhtiö, jolla on vahvat juuret ja osaaminen toimialalla. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 30 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 83 alan ammattilaista. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Jan Holmström, p. 0500 625 543 ja Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 24.9.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.