Myyntiedustaja Linkity Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme Linkity Oy:lle myyntiedustajaa vastaamaan asiakassuhteista ja B2B-myynnistä. Työsi on liikkuvaa, ja saat vaikuttaa omaan työskentelyysi. Kasvatat asiakasportfoliotasi ja pääset analysoimaan ja tutkimaan markkinointidataa, jotta voit olla yhä tehokkaampi ja tuloksekkaampi asiakashankinnassa. Kiinnostaako sinua päästä kehittymään myynnin ammattilaiseksi? Oletko luonteeltasi rohkea, itsenäinen ja myyntinälkäinen? Mikäli kyllä, tämä paikka on sinulle täydellinen. hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastatteluvaiheen heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista myyntiedustajaa Linkity Oy:lle.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Linkity Oy.
TYÖNKUVA
Myyntiedustajana työskentelet asiakasrajapinnassa kasvattaen asiakasportfoliota ja tehden lisämyyntiä asiakkaillesi. Työsi on itsenäistä ja vapaata, ja saatkin vapaasti vaikuttaa missä ja miten työtäsi teet. Pääasia on, että sinulla on tahtoa ja intoa tehdä myyntityötä. B2B-myynnin ohella analysoit ja tutkit markkinointidataa, jotta pystyt yhä tehokkaammin kohdentamaan asiakkaiden kontaktoimista. Olet usein ensimmäinen kontakti asiakkaaseen, joten pääset luomaan hyvän vaikutelman Linkityn palveluista sekä tekemään kauppaa omalla persoonallisella tavallasi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* B2B-myynti
* Asiakashankinta, asiakkuuksien ylläpitäminen ja viestintä
* Markkinointidatan analysointi ja tutkiminen


Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden nälkäiselle ja innokkaalle myyntihenkilölle. Pääset vapaasti vaikuttamaan työsi kehittymiseen, sinulla on mahdollisuus työskennellä etänä sekä tukenasi osaava porukka. Tämä paikka tarjoaa myös mahdollisuuden pidemmälläkin aikavälillä, sillä uusia tilaisuuksia aukeaa Linkityn kasvun myötä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehokkaita ja tuloksekkaita myyntiammattilaisia syntyy lukemattomien erilaisten taustojen kautta. Tästä syystä koulutusta tai työkokemustakin tärkeämpää on asenteesi. Etsimme henkilöä, joka on motivoitunut ja innokas kehittymään huippumyyjäksi. Taustasi voi olla kaupalliselta puolelta, IT-puolelta, mistä vain! Meille riittää, että olet luonteeltasi itsenäinen, rohkea sekä halukas kehittymään. Osaat käyttää sujuvasti tietokonetta ja ohjelmia. Myyjänä olet sosiaalinen sekä nälkäinen.

Mahdollinen myyntikokemus sekä järjestelmäymmärrys ovat sinulle eduksi.

Ideaalihakijallamme on:


* Motivoitunut asenne myyntiin
* Hyvät sosiaaliset taidot sekä itsenäinen työskentelyote
* Mahdollisesti jo aiempaa työkokemusta myyntityöstä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 24.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Linkity automatisoi hallinnon vaikeat rutiinit helpoiksi ja miellyttäviksi. Linkity on toiminnaohjausjärjestelmä työvoiman ja töiden hallinnointiin. Järjestelmässä on tehokkaat työkalut työvuorojen suunnitteluun, keikkojen resursointiin, työajan seurantaan, TES-tulkintaan, automaattiseen palkanlaskentaan, laskutus sekä myyntireskontra, Business Intelligence raportointi ja taloushallinnon integraatiot.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225655
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki